מערת הקבורה של ישוע

junior gong

New member
מערת הקבורה של ישוע

בהמשך למה שכתבה SALT OF THE EART אני בדיוק באתר של ערוץ 8 רואה את הסרטונים של דבריו של הבימאי של הסרט, ואני אביא את הלינק בהמשך, אבל קודם כל אני אעשה ניקוי אבק....... למרות כותרתו של הסרט עצמו, ולמרות שהם מתיימרים שגילו קבר, הייתי מצפה מאנשים מכובדים כאלה שיעשו עוד יותר מחקרים ויצליחו קודם כל לבטא את שם ישוע נכון, זה ישוע ולא ישו, שם הסרט זה מערת הקבורה של ישו.....הייתם יכולים לגלות לציבור יותר מפרי מחקרכם ולבטא את שמו של ישוע נכון זה בראש ובראשונה. עכשיו הסרט למרות כותרתו, הוא אינו עוסק בשרידיו של ישוע המשיח אדונניו עצמו, כי ממה שהבנתי מהסרטונים עד עכשיו, שהשרידים שנמצאו זה העצמות של מרים, יוסף ( אחיו למחצה של ישוע ) ומרים מגדלנה ( זה כבר מתחיל להיות מעניין ומוריד מהסקפטיות לגבי הסרט עצמו ולסתירות בינו לבין הברית החדשה, שנכתב בה שישוע עלה השמיימה אחרי שקם מהמתים ) אני נבהלתי קודם ואמרתי לא יכול להיות שמצאו את עצמותיו של ישוע כי הוא פשוט עלה לשמיים ולא נקבר אחרי שקם מהמתים, אבל עכשיו הבנתי שהכותרת של הסרט באה רק על מנת לעורר פרובוקציות בציבור ואין בסרט שום פרט על עצמותיו של ישוע כי הן פשוט לא שם, אמן לזה. לפי דעתי הסיכויים שמה שנמצא שם בהקשר לשרידיהם של מרים אמו של ישוע ושל מרים מגדלנה ושל יוסף אחיו למחצה של ישוע הם בגדר הסביר כי לא כתוב שהם עלו לשמיים לכן ראוי והגיוני שהם נקברו כמו אנשים רגילים, וזה שמצאו את הקבר שלהם ביחד רק מחזק את הדת הנוצרית מול העולם ומראה הוכחות שאכן הייתה אישה בשם מרים, ומרים מגדלנה ויוסף שמתאים בול למה שכתוב בספר הקדוש, רק פרט אחד נשאר בגדר תעלומה, נמצא שם קבר שחרוט עליו שם " יהודה בר יהושע = יהודה בן ישוע " הבימאי של הסרט מביא תאוריות וספקולציות שמדובר בבנו של המשיח עצמו, דבר שלא נכתב בברית החדשה ולא הוזכר שום פרט על צאצא למשיח, זה הדבר היחידי בסרט שיכול לעורר מחלוקת, ותאוריות רבות ומשונות, אני שוב שמח על זה שהסרט הזה עולה לאקרנים ביום שני בתשע בערב בערוץ 8, כי זוהי הוכחה חותכת למה שכתוב בברית החדשה על משפחתו של ישוע, ואני רוצה להגיד משהו בפן יותר אישי, מי שבאמת מאמין בישוע, גם אם יביאו לו עצמות של שלד, ויזהו בוודאות שמדובר בעצמותיו של ישוע, הוא לא יאמין לזה ויבחר להאמין למה שיש בליבו, כי זו דרכה של אמונה, לא להאמין למראות העולם אלה להאמין במה שיש לך בתוך הלב, גם אם יביאו לך הוכחות חותכות, ואפשר להירגע, לא נמצאו שרידיו של ישוע עצמו והכותרת של הסרט היא סתם התגרות, נמצאו שם רק עצמותיהם של מי שהזכרתי מקודם, הסימן הכי גדול העולם, שמשפחתו של ישוע הייתה אכן קיימת, ושישוע לא קבור איתם משמע הוא עלה לשמיים ונעלם מכדור הארץ, ועוד פעם אני אומר.......אמן !!!!!!! והנה קישור לדבריו של הבימאי http://www.shmone.co.il/program-cat6.asp?item_id=818&prog_id=76&nose=22

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על הלינק ושיתוף במחשבות

גוניור.. ובכלל טוב לראות אותך פה.. תבקר יותר
אתה מוזמן וטיפ..צנוע מאוד.. לעולם אל תיבהל..כשתשמע דברי סתירה לאמונתך לפי הכתוב בספרנו הקדוש.. כי זו דרכו של השטן..לחפש לערער.. ולתקוף..ולפגום באימונת המתחילים..בכדי להכניס ספק.. עם ספק.. המאמין תמיד יסבול
...

lion 7

New member
הענין הוא מאד פשוט

בכדי לעשות קופה מהבל הבלים . בכדי לאשש טענות אלה . הם קודם כל חייבים לשכנע יותר מ 2 מלירד נוצרי שישוע לא בשמים.. זה הכל

ד ר א ל

New member
כשכתוב שישוע עלה לשמיים

מה אתם חושבים שבעצם קרה? מה זה אומר שמיים? מהי מהות האלוהות? האם שמיים מרמז על כך? הרי שמיים זה רק ביטוי סמבולי, למה שבאמת הוא המציאות. ישוע לא יכול היה לעלות עם גופו הארצי ל"שמיים", מהסיבה הפשוטה שהארצי, הוא ארצי, ומה ששייך ל"שמיים" הוא שייך ל"שמיים.

lion 7

New member
כתוב באגרות

שאין אף אחד עלה אלא שהוא כבר ירד, ז``א אין אדם עלה חוץ מאליהו הנביא בתוך הכרכרה/עגלה לשמים. אולם ישוע כבר הביא את התוכנית בפני הקדמונים ,בביאתו בגוף אדם בכדי להיות כמו שאר בני אדם ולשרת אותם , ושירותו מסתיים במעשה שפתח את הדלת עבור בני אנוש, להיות באיחוד מחדש עם האב דרך ישוע והצלב , ישוע אחרי שמת קם ביום השלישי עם עדות מאושרת מתלמידיו , וגם התגלה אחרי זה לשני תלמידי עמואס וגם התגלה ליותר מחמש מאות אח במעשי השליחים , הוא עלה השמימה בכדי לכפר עבורנו אנו החיים מול האב .. ‏ישוע מתגלה אחרי זה לשאול התורסי או פאולוס בדרכו לדמשק , ומאז ישוע נראה רק בחזון יוחנן כדמותו האמיתית בורא העולם הדיין ,ולא עבד האנושות .. אין עצמות והקבר ריק כי הוא קם ונצח את המוות .. צריך רק להאמין וישוע אכן קיים ועושה נסים בחיי האנשים , וכל יום נכנס עוד כבשים לעדר המובחר שלו שקנה אותו בדמו היקר .. ישוע חי ועל זה נבנית אמונתנו והנביאים

salt of earth

New member
כבר הסברתי למטה

שישוע עלה עם גוף מיוחד לא הגוף האנושי אותו היה כל הזמן אלא שלפני שעלה זה הפך ל glorified body כלומר גוף הנושא ממימדים של רוחב, עומק ואורך אך הוא אינו גוף ממשי כפי שאנו מכירים. כלומר גוף של בשר ודם. וזה הגוף שאנחנו נלבש במלכות השמיים

moonlight B

New member
שלום שלום חברים ../images/Emo13.gif

העלתי את הנושא לפורום אחר לא ראיתי שכבר דברתם על זה .. יש לי שאלה מאוד מעניינת אותי כמיטב ידעתי לישו לא היו בנים בכלל ...האם זה נכון או שאני טועה? אשמח לתשובה ותודה מראש

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמונלייט יקר,השם זה ישוע ולא ישו

השם בערבית זה יסוע! כך שאין סיבה שהשם בעברית יעוות, השם הוא ישוע. (תסתכל גם בהודעת המנהל/ת
כפי שגם מופיע לך בהודעה המנהלתית מצד שמאל של דף הפורום)
לשאלתך..ישוע המשיח לא התחתן ולא הביא ילדים ולא נולד מזרעו של גבר והוא בנו של האלוהים. מצד שני כולנו בני אלוהים כל המאמינים זוכים להיקרא בניו, ואנו מתפללים אבינו שבשמיים,ابانا الذي في السماوات
אתה תמיד מוזמן לשאול ולהיות איתנו

salt of earth

New member
בערבית זה יסוע

שזה בעצם השם העברי או הארמי "ישוע" בקוראן מוזכר עיסא בן מרים כשמו של ישוע אך ערבים נוצרים לא קוראים לו כך אלא יסוע.

salt of earth

New member
תפדל מוני ../images/Emo140.gif

הנה מאמר של האב بيتر مدروس המפריך את כל הטענות של הסרט. בערבית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=94612599 והתרגום לעברית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=94616015 לגבי הטענות של נישואין לכאורה אז גם המאמר הזה עונה על זה וגם במקום אחר ענינו על הטענה הזאת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=93375887 והמשך ההודעה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=93376034&FlagSybase=1 מאז ומתמיד צצו טענות מוזרות ומשונות על הנצרות, אך תמיד הצלחנו לעמוד איתנים נגדם. הסרט הזה הוא פשוט בדיחה שאפילו הארכיולוג הישראלי שפיקח על העבודות אומר שהמסקנות שלהם מגוחכות והן פרי דמיונם הפרוע של הבמאים
נ.ב- מודירתנא היקרה מה דעתך להוסיף את התשובות למדור שאלות נפוצות או מדור הטגליינס

hhh האחת

New member
ביום שני בערב, יש את הסרט המלא

של הבימאי בערוץ 8. שכחתי שעה, אבל משהו כמו 20-21

salt of earth

New member
עוד מאמרי הפרכה שמומלץ לקרוא ../images/Emo45.gif

שעוד יותר מפריכים את הטענות של הסרט - למרות שברור שכבר הפרכנו אותם בפורום
1- מאמר שני של האב פיטר מדרוס: العلم والعقل والايمان ترفض الادعاء بوجود مدفن السيد المسيح في تل بيوت بقلم الأب د. بيتر مدروس 2- מאמר של האב ריפעת בדר: ردّ وتوضيح حول "قبر السيّد المسيح" الأب رفعت بدر מאמרים שבטח יעשירו אותנו עוד יותר

lion 7

New member
אם עברנו את המינות (הרטקאת)

אז אנו בעידן הסילופים ההסטוריים .. לכן חובה ללמוד את הממצאים הארכיאולוגים + כתבי האבות (ההגנה) , ולהציג את הדיצטריון מהמאה השניה , ספר חיבורי על ארבעת הבשורות החוקיות .. ולמה נפתח פורום נצרות , בכדי שגם תינתן לנו לדחות דרך המסמכים המתאימים , הטענות וסילופי הסטוריה ... god bless u all ‏ תבורכו אחי המאמינים ..‏

LEATHER REBEL

New member
יש סרטים... ויש סרטים. קראו טוב!

סרטים המעוניינים לעורר פרובוקציות זה לא דבר חדש. מצד שני של הסרט עליו דיברת, יש את הסרט THE PASION OF THE CHRIST, שאפילו אם הוא מציג את היום האחרון בחייו של ישוע מעל פני האדמה, הרי שיוצרו -מל גיבסון- עשה אותו ככל הנראה למען שתי מטרות נלוזות מאד: 1. לעורר שוב את זעמו של העולם על היהודים 2. לגרוף קופה נאה... ובעצם לעשות כסף ממסחור של אסון. מה שדובר עליו כאן אינו שונה בהרבה מכל הפוגרומים שעשו בעבר נגד יהודים, אם מתוך "קנאות דתית" שגויה (שהרי לו היו באמת מתעמקים בספר הקודש לא היו עושים כך), ואם מתוך גריפת רווחים כספיים... והעובדה שהסרט לא עורר את הפרובוקציה הנדרשת כפי שגיבסון רצה אולי שתתרחש, מראה עד כמה תפיסתם של רוב הנוצרים בעולם שונה מתפיסתות המעוותת ורדופת-הבצע. דיברתי עם כמה וכמה נוצרים שראו את הסרט, והדעות שלהם הן לא אחידות. נכון יותר לומר שהן חלוקות... ולא תאמינו, ישנם גם כאלה שלא ראו כלל את THE PASSION OF THE CHRIST, מתוך הבנה עמוקה שלא רק שזהו "מיסחור של אסון" אלא גם שבכך רק יכניסו עוד כסף לכיסו של מל גיבסון... שהוא כבר ממילא מליאן אבל ממש ככל המליאנים, יש לו תחושה שאף פעם אין מספיק כסף והוא רוצה עוד ועוד. לתפיסתי, בעשותו את הסרט, גיבסון הוכיח שהוא לא רק אדם רע אלא גם מושחת. ישוע הוא המשיח, זה נכון, אבל גיבסון ראוי לרחמים ולא לממון. מקומו של גיבסון לא יכירנו בחברה אנושית תקינה.

salt of earth

New member
אני לא אהבתי את הסרט

בגלל כמה סיבות: 1- אלים מדי 2- מל גיבסון הציג את השעות האחרונות של ישוע כחשובות ביותר, אבל לא הזכיר בכלל את המסר לשמו בא ישוע לעולם. הוא לא הזכיר את דברי החמלה והאהבה שהפיץ בקרבנו והתמקד רק בסבל שעבר מבלי להזכיר בשביל מה הוא עבר את הסבל הזה (עבור כל אחד מאיתנו). ובכך הוא התעלם לגמרי ממהות ביאתו של ישוע לעולמנו. 3- אישית, לי היה מאוד קשה לצפות בו ...

LEATHER REBEL

New member
ועוד משהו קטן...

בעקבות צפייתך בסרט, סכום כסף נוסף עבר לכיסו של גיבסון, שהוא נפוח ממילא. כפי שקראתי לזה מקודם... זהו "מיסחור של אסון". וזה פויה.

רציני27

New member
ויעלה ישוע השמימה, ותרד נשמתו ארצה

"ויעלה יהושוע השמימה, ותרד נשמתו ארצה" נשמת ישוע עלתה לשמיים וצנחה ארצה לתחייה במטרה למצוא את הפגמים שנוצרו במהלך השנים בעם היהודי. אכן המשיח הגיע וזאת אומרים חב"ד ושאר ארגונים יהודים בעולם, אך שמו ישו. הוא אכן נמצא מתוכנו אך שומר על המעטפת שלו כדי לא להתגלות ברבים. ישוע נבחר כמשיח על פי מעלותייו הפנימיות וההישרדות שלו בעולם זה. אמן אני מקווה שישוע יתגלה ברבים ויפיץ את תורתו מחדש ובכך ישנה את מעשיו הרעים של העם היהודי וישנה את דרכו לדרך הישרה. מרביבים השמיים.

למעלה