מערכ הפעלה יפנית

shocron

New member
מערכ הפעלה יפנית

after a very cruel virus my computer stoped working since my laptop was bought in japan in 2002 I used the original disks with the operation system in japanese now all my menues are in japanese an all the programs are in japanese - of course It is a great oportunity to learn japanese text how ever does any one know a site that can help me with the menues and maybe even to convert the menues to english or even add english and hebrew languages I have some japanese entry system preinstalled thanks Lost in translation !

raisingod

New member
פתרון

מאחר שאתה משתמש בווינדוס( אם היית משתמש בלינוקס לא הייתה בעיה) אז אני מנחש שזה גרסת enabled יפנית, אני יצתרך את הגרסה של ווינדוס. אם זה XP אז זהפשוט מאוד: כנס לcontrol panel ( לוח רישום שעיפרון רושם עליו V) שם לך ל regional and languge option( סימן של גלובוס כולל מעמד), לך ללשונית האמצעית, שם ממש למטה יהיה לך תפריט גרירה( שלוחצים עליו ונפתחת רשימה) שם אמור להיות לך english תבחר את זה ותלחץ APPLY ואז OK תקפוץ הודעה( שאומרת שיש לאתחל את המחשב כדי ששינוים יעבדו) תעשה restart למחשב וwalla יש לך ווינדוס אם תפריטים באנגלית :)

Manty

New member
לדעתי לא תופיע המילה english

אלא הקאנג'י 英语. יש 13 קאנג'ים כאלו המייצגים את המדינות דוברות האנגלית. תבחר אחד מהשניים האחרונים: אחד לפני האחרון זה אנגלית אמריקאית, והאחרון יתן לך אנגלית בריטית.

raisingod

New member
יהיה כתוב english

גם בגרסה העברית כתוב english ולא אנגלית :) ככה זה כל שפה מופיע בפשה שלה :)

Manty

New member
במחשב היפני שלי

שמות כל השפות מופיעות בהיראגאנה וקאנג'י

raisingod

New member
הסבר

זה לא שם של שפה זה לבחור באיזה שפה יופיעו התפריטים ולכן זה יהיה english( בדקתי) :)

Manty

New member
אם כך.. אני לא אתווכח יותר

raisingod

New member
זו לא הרשימה הנכונה

הרשימה הנכונה נמצאת בלשונית האמצעית :) (למעלה יש שלושה לשוניות)

למעלה