מערכת שעות

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך
הכי סיוט שיש פה נראלי!!!

ההסעות יוצאת ב7 ורבע מהבית. מתחילים ללמוד בעשרה לשמונה... ראשון- לשון ,מתמטיקה, חנ"ג, היסטוריה, היסטוריה, לשון, ספרות. מסימים ב14:20, מגיעים לקיבוץ סביב עשרה לשלוש... שני- ספרות, אנגלית, מתמטיקה, מתמטיקה, טכנולוגיה, כנולוגיה. מסימים ב13:25, מגיעים הבייתה סביב שתים... ואז יש עוד בר אילן. אז זה עוד 4 שעות. חוזרים הבייתה בשמונה... שלישי-חנג (על הבוקר?!), אנגלית, לשון, לשון, היסטוריה, טכנולוגיה טכנולוגיה. מסימים כמו בראשון.. רביעי- טכנולוגיה, טכנולוגיה, פיזיקה, פיזיקה, אנגלית, מתמטיקה, וטכנולוגיה טכנולוגיה. כןכן, 4 שעות טכנולוגיה ועוד שעתים פיזיקה! ומסימים ב15:10. הבייתה מגיעים ביום כזה סביב 4, הסעות מחורבנות=//. חמישי- פיזיקה, פיזיקה, ספרות, חינוך, חלון כיתתי, לשון ואנגלית... ושישי יש חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifלי יש 50 שעות!, ../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifלי

נראה לי אני ניצחתיD:, נראה לי אני ניצחתיD:

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifמגגמת מחול,

אז זה לא כזה נורא. למרות שזה בכל זאת מבאס להשאר עד 4-5 בבצפר כל השבוע...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifומה אתה לומד במגמה הזו עד 4-5?

עיוני או מעשי?

Meitarii

New member
אממ זה באמת מעניין מישו?

ראשון:מתחילה ב9 , ספרות,סטטיסטיקה,סטטיסטיקה,לשון, מתמטיקה,מתמטיקה.. מסיימת ב14.10 שני:היסטוריה ,היסטוריה , מתמטיקה,מתטיקה,ספורט,אנגלית,אנגלית.. מסיימת ב14.10 שלישי:חינוך,תרבות ועם,סטטיסטיקה,אנגלית,אנגלית,מערכות תפעול,מערכות תפעול,עקרונות השיווק ,פיסיקה/כימיה... מסיימת ב15.40 רביעי:מערכות התפעול,מערכות התפעול,לשון,פיסיקה/כימיה,עקרונות השיווק,היסטוריה,תרבות ועם,היסטוריה,אנגלית... מסיימת ב15.40 חמישי:ספורט,לשון,לשון,מתמטיקה,מתמטיקה,פיסיקה/כימיה...מסיימת ב13.15 שישי:מתמטיקה,מתמטיקה,ספרות,ספרות..מסיימת ב11.40 41 שעות

mmoorraann1

New member
נראה לי שאני מנצחת...חחחחח

יום ראשון מסיימים בשתיים וחצי כנ"ל שני רק שביום שני מתחילם בשעת אפס שלישי ורביעי יום חמישי בשלוש ורבע ! והכי סיוט יום שישי ב-20 לשתיים שזה יוצא שיש לי 42 שעות

טוב יאללה. וכאילו מישו קורא!!! זה משעמם XD

ראשון: מתמטיקה, מתמטיקה, תנ"ך, חופשי!, זה"ב, אנגלית, אנגלית. מה שאומר: מתחילה ב8 וחצי מסיימת ב15:00 עם הסעה והכל. שני: חופשי,חופשי(באה רגיל כי יש הסעה אבל זה מבטל שעת אפס אז זה רק חופשי אחד) לשון, ספורט, מת', מת', אומנות מעשי, אומנות מעשי
, מתחילה ב9 ו20 מסיימת ב16:00 שלישי: חינוך, אנגלית, אנגלית, ספרות, לשון, לשון יואו יום מגעיל כזה.. מתחילה ברבע לשמונה
מסיימת ב15:00 רביעי: לשון, ספורט, תולדות האומנות, תולדות האומנות, ספרות, ספרות יום ממש ממש אומני מתחילה ב8 וחצי מסיימת ב14:00 חמשי: תנ"ך, תנ"ך, היסטוריה, תולדות האומנות, ספרות מתחילה ב8 וחצי מסיימת ב14:00 שישי: היסטוריה, מת', מת', ביולוגיה, ביולוגיה, ביולוגיה!!! חרא מת' בשישי!! זין
זהו, זה סביר לא יותר.

abs7

New member
המערכת ../images/Emo3.gif

ממ שלי עמוסה כמו לא יודעת מה.. ראשון- אנגלית, אנגלית, פיסיקה, פיסיקה, כימיה. (מסיימים שעה חמישית) שני- ערבית, ערבית, לשון, לשון, ספורט, ספורט, מתמטיקה (מסיימים שעה שביעית) שלישי- לשון, לשון, ביולגיה, ביולגיה, מדעי החברה, מדעי החברה, תעבורה. (מסיימים שעה שביעית) רביעי- ביולגיה, חינוך, מתמטיקה, מתמטיקה, ערבית, ערבית,מדעים, מדעים. (מסיימים שעה שמינית) חמישי- תנ"ך, תנ"ך, אנגלית, אנגלית, כימיה, כימיה. (מסיימים שעה שביעית) שישי- היסטוריה, היסטוריה, מתמטיקה, מתמטיקה. (מסיימים שעה רביעית- סוף סוף נחת מכל השבועעע)

למעלה