מערכת שעות של אגם אם יש לכם עוד דברים לבית הספר של אגם, אתם מוזמנים לשתף את כולם
א אביחי 33 New member 19/12/05 #1 מערכת שעות של אגם../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אם יש לכם עוד דברים לבית הספר של אגם, אתם מוזמנים לשתף את כולם
מערכת שעות של אגם../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אם יש לכם עוד דברים לבית הספר של אגם, אתם מוזמנים לשתף את כולם
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/12/05 #2 אני חייבת לציין משו../images/Emo26.gif למה נראה לכם שהשעה הכי מאוחרת שלי היא 14.30?
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/12/05 #5 אביחי אנחנו צריכים לשבות../images/Emo70.gif למה אנחנו לומדים עד איזה 6 וכולם עד 2? ?
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/12/05 #6 אביחי רעיון יותר טוף../images/Emo26.gif בוא נתפלח למשרד החינוך ונוסיף לתקנון של זכויות התלמיד עוד משפט קטנטן "על התלמידים לחזור לביתם עד השעה 14.30 אחר הצהריים כדי שיוכלו ללמוד למבחנים שיש ביום למחרת" יאללה... אתה בא ?
אביחי רעיון יותר טוף../images/Emo26.gif בוא נתפלח למשרד החינוך ונוסיף לתקנון של זכויות התלמיד עוד משפט קטנטן "על התלמידים לחזור לביתם עד השעה 14.30 אחר הצהריים כדי שיוכלו ללמוד למבחנים שיש ביום למחרת" יאללה... אתה בא ?
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/12/05 #8 ../images/Emo4.gif, נו כע, זה יהיה מגניב../images/Emo70.gif
D dragonit12 New member 20/12/05 #13 אני אביא.. חכי אני אביא עוד ילדים שיצטרפו הרבה ירצו תאמיני לי...
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/12/05 #18 ביחי הגעתי למסקנה שאתה לא מחושחש אתה נעל מחושחשת וזהו, אני לא אכתוב יותר אווווווווף, למה אני לא לומדת לשלללללללללללללל"ח בואו נתערב שאני לא אלמד גם בערבחבול| אני תמיד דוחה את זהההההההההההההה! לא משנה, ביוש..
ביחי הגעתי למסקנה שאתה לא מחושחש אתה נעל מחושחשת וזהו, אני לא אכתוב יותר אווווווווף, למה אני לא לומדת לשלללללללללללללל"ח בואו נתערב שאני לא אלמד גם בערבחבול| אני תמיד דוחה את זהההההההההההההה! לא משנה, ביוש..
C coral chan New member 20/12/05 #17 ניא~כשיהיה לי קצת חופש מכל המבחנים אני אתחיל לשרוץ על הפוטושופ,התגעגעתי אליו אולי אכין משו שקשור לאגם
ניא~כשיהיה לי קצת חופש מכל המבחנים אני אתחיל לשרוץ על הפוטושופ,התגעגעתי אליו אולי אכין משו שקשור לאגם
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 20/12/05 #19 איזו מערכת משגעת../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif