מערכת שעות י"א 5

Babajista13

New member
תשובה

בתאוריה של מיקרו לומדים על איך המחשב עובד ואחרי זה לומדים לשחק אם המעבד 8086 וכמו כן לומדים לקבוע לו פקודות בתוכנות סי ואסמבלר. המעבדה של מיקרו, זה אתם באים, ומכניסים את הפקודות לתוך המחשב ואז רואים איך זה עובד.. כן רואים את פלא המנורות הרצות..

dogli3

New member
גם לי יש שאלה קטנה.. ../images/Emo13.gif

אני אלמד "מבוא לאלקטרוניקה" ו"מעבדת מבוא לאלקטרוניקה". מה זה אומר? אם אלמד עיוני ב"מבוא לאלקטרוניקה", איך זה יתבטא במעבדה? מה לומדים בכלל ב"מבוא לאלקטרוניקה"? ובקשר אחר, מה זה המקצוע "בסיס"? מה לומדים בו? האם המקצוע משתנה ממגמה למגמה? טוב נו, קצת יותר משאלה קטנה

pure_as_fire

New member
תלכי לשלב אלק'

שבו נמצא המדריך שילמד אותך תבקשי ממנו את המערך שלו זה מילה במילה מה שתלמדי כול השנה רק אל תשכחי להחזיר לו, כי במערך הזה גם מזכירים למדריכים מתי לנשוף ולשאוף ומתי להזיז את רגל שמאל קדימה ואת רגל ימין.

Babajista13

New member
כמו שזכור לי

מיקרו זה המבוא להנדסת אלקטרוניקה, והמעבדה של מיקרו זה המע' להנדס' אלק'.. לומדים בו מה שאמרתי לפני זה, בגדול מה שתלמדו לבגרות זה: פקודות ב- סי ו אסמבלר הרכבת "מגברים" שזה ג'וק קטן ושובב, שתרכיבו אותו בדרכים שונות ותקבלו גלים שונים בסקופ (איזה מרגש) וגם כמה ניסויים די מעניינים במעבדה (הכל יחסי כמובן) אבל לי למשל כל זה היה בחודש האחרון של הלימודים. בכל מקרה מת"מ זה הדבר הקשה ביותר.

תשובה

את תלמדי עיוני, לכתוב את התוכניות במחברת, ובמעבדה-את תלמדי להכניס את התוכנית למחשב ולראות איך היא פועלת. אישית שיעור מעבדה היה לי נורא נחמד, שכונה שם.. בקשר לבסיס זה בעיקרון מדעי הטכנולוגיה א', סתם מקצוע שיש בו אם אני לא טועה 8-9 פרקים של שטויות במיץ עגבניות. למדנו שם על סוגי חומרים, סוגי רשתות מחשבים, וכל מיני דברים - בצורה הבסיסית והשטחית ביותר. בת'כלס - שיעור להעשיר את הידע הכללי בנושאים שונים. בבגרות קיבלתי 89 סופי..חח בלי להתכונן.

במעבדה כמובן גם את עיניין המגברים

איך לחבר והכול - מעשית זה הרבה יותר קשה מעיונית.

orly red

New member
אתה מוזמן..

לשיעור לדוגמא..אם רק תוכל להגיע מרחוק..

777ALEX777

New member
להגיעה זה לא בעיה גם ככה אני...

בטכני חיפה אז אני כבר יבין מזה יש לי שיעור גם ככה השבוע.

למעלה