מערכת שעות י"א 5

777ALEX777

New member
מערכת שעות י"א 5

לכל מי תלמידי י"א 5 שפיספו או לא העתיקו הנה המערכת מוכנה להדפסה >>>>

freakmiky

New member
OMFG..

אלכס, זה אתה!

יהללל

New member
כישורי חיים..?

אל תבריזו משיעורי מבוא למחשבים, תעשו לעצמכם טובה.

ממיקרו

New member
../images/Emo45.gif ממליץ לאמץ את ההמלצה.

אגב אני מלמד את הכיתה הזאת (יא) ביום חמישי ,שמח לראות שהפעם דאגו שזה לא יהיה עד סוף שיעור 10 אלא 9 ,אז פחות אנשים כי הם דרומים יפסידו לי חלקים מהשיעורים.

who is this

New member
אבל תבריזו מכשיורי חיים.. ח סתם..

איזה זכרונות מרים יש לי מיקרו.. אנשים, זה מקצוע קשה אז תשקיעו בו!!

הוא לא ממש קשה

רוב הכיתה שלי קיבלה מעל 80 בבגרות.. טוב, אולי זה בגלל שהיה לנו מורה פשוט מעולה והלוואי וכול המורים היו מלמדים כמוהו.. אין מצב שהוא מסביר משהו ואתה לא מבין. [מי שמהולץ - מוצני]

reembel

New member
אולי זה מיקרו?

כי למשל מה שלמדנו במקרו זה מעבד 8086, אם אני לא טועה זה המעבד הראשון שיצא, ומפה אפשר להבין את המילה "מבוא למחשבים". כי עם המעבד הזה כבר לא נראה לי משתמשים. אז לומדים אותו כדי להבין את הבסיס. ואם אני לא טועה לומדים בו הרבה חומרה ולא תוכנה. אם אני טועה, תקנו אותי.

777ALEX777

New member
תודה על התשובה אולי...

סוף סוף יצא לנו פלפרק כמה דברים.

reembel

New member
איזה לפרק?!

כל החומר בנושא החומרה, כולו עיוני!!! לומדים כל מני מפתחים, נועלים, דלגלדים, כל מיני רכיבים אלקטרונים שבעזרתם עושים חישוב, אגירת המידע וכו'. אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אותי, ואת כל הכיתה שלי זה שעמם! אבל דיברתי עם תלמידים מכיתה י"ב שךל עכשיו, והם אמרו לי בשנה שעברה שהם אוהבים את זה, כנראה שינו את החומר ברפורמה החדשה.

ממיקרו

New member
שפת asm86,שפת C ,מבנה מחשב.

ה8086 הוא מעבד של אינטל הראשון בסדרה המוכרת ונפוצה בבתים בישראל X86(אבל בהחלט לא המעבד הראשון שפותח.) הסיבה שהוא נלמד היא משום שהעקרונות הנכונים לגביו נכונים לגבי המחשבים היותר מודרניים ,וכן כי אינטל התחיבה שכל תוכנית שתכתוב בשבילו תעבוד על הגרסאות המתקדמות יותר של המשפחה X86.

777ALEX777

New member
תודה לכל המגיבים מזה אפשר להבין...

שזה תהיה שנה לא קלה במיוחד (בהתישב במספר השעורים בשבוע).

777ALEX777

New member
יש לי שאלה קטנה

עים אתם אומרים שזה בעצם חומר עיוני אז למה יש מבוא למחשבים ומעבדת מבוא למחשבים?

למעלה