מערכת ה-2TRAC של ימהה...

מערכת ה-2TRAC של ימהה...

לכל מי שהיו ספקות.... ואני מצטט: this revolutoianry bike has moved the goalpost and by quite a margin.o.k a fater better rider will have less to gain' but for the average spud like u and me, the 2trac will deliver quicker,safer laps in all conditions". סופרמוטו מגזין. מה אתם אומרים?? זה כמובן רק הסיכום. פרט לתוספת המשקל, שלטענתם כמעט ואינה מורגשת, יש הרבה מה להרוויח.

45degrees

New member
מסוג הדברים בהם-

עד שלא נראה מספיק הוכחות/ננסה בעצמנו לא נדע. עיין ערך - כתבות מחמיאות גם כשלא צריך, בייחוד אם מצורפת גם טכנולוגיה חדשנית (איפה בדיוק יש היום שלדות פיבוטלס?)

time will tell.

דקאקר אני חושב היה הוכחה מספיק חזקה שבימהה לא משחקים. ה-WR-F בגרסת האינדורו כבר מוצע למכירה. גירסת סופרמוטו עדיין אין, והכלי הנבחן הוא YZ שהוסב ע"י חלקים מ-WR, ועדיין עובר שינויים אחרונים. אני מקווה כי לא רחוק היום שנראה גם דגמי סופרמוטו, או השם ירחם, R1 עם המערכת, וידוע שימהה עשתה גם איתו ניסויים. המערכת,ד"א, קיבלה מחמאות גם בגרסת השטח, מכתבים שהוזמנו למבחן. וק.ט.מ גם התחילה לגשש באיזור, אז אולי בכל זאת יש דברים בגו. מצד שני, בשנות השמונים כולם רצו לייצר אופנועי טורבו, ואז קיבלו בראש מה-R.

45degrees

New member
סופרמוטו עם הנעה כפולה

כבר ניצח פעם את אליפות "כידון הזהב": הונדה CR500 רכוב על ידי אדי לאוסון. אין ספק שיש פוטנציאל למערכת הנעה כפולה. המימוש מתגלה כבעייתי משהו, לכן צריך לראות מה יצא בפועל מהמימוש של ימאהה.

dagant

New member
איך מרימים ווילי?

והחלקות זנב ע"י גז בסיבוב? כל הכיף הולך לאיבוד...

45degrees

New member
ווילי יותר קשה בגלל הפסד המומנט

המועבר לגלגל הקידמי, אבל עדיין אפשרי - היתה לי פעם תמונה של לאוסון בווילי על ה CR כפול ההנעה.

למעלה