מערכת הפעלה

מערכת הפעלה

שלום לכולם בעבר קניתי מחשב נייד של פוג'יטסו וקיבלתי איתו את הדיסק של XP. הדיסק היה לי לעזר רב כאשר פירמטתי את המחשב. כיום - המחשב החדש שאני קונה - של HP, מגיע מותקן עם ויסטה - אבל לא מצורף לו הדיסק של מערכת ההפעלה. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את המערכת - ביום מן הימים? ושאלה נוספת - האם ישנה דרך להתקין במקביל את ה XP בלי לדרוס את הויסטה? תודה רבה.

זרדוז

New member
אמרי מעתה RESCUE DISK

בנייד שלך קיימת אפשרות לצרוב RESCUE DISK או בכינוי אחר, דיסק אימאג' . קיים איזה אשף לצורך זה. בכל נייד שמו של האשף הזה הוא אחר. ה RESCUE DISK הזה, הוא יעיל מאוד כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה לרבות הדרייברים של הנייד והתוכנות הנלוות שקיבלת עם הנייד. כמי שיש לו גם דיסק התקנה מקורי וגם RESCUE DISK של הנייד, אומר לך כי ה RESCUE DISK הוא הרבה יותר יעיל והרבה יותר שימושי.

מערכת הפעלה

כלומר אני מכינה RESCUE DISK כזה וביום מן הימים מכניסה אותו, מפעילה את המחשב, וזה מפרמט ומתקין מחדש הכל? תודה,

bar666xp

New member
בעיקרון כן..

אגב זה +- הייתרון שיש לשימוש במחיצה ניסטרת/ניפרדת... אצל יותר ויותר יצרנים כיום כדי ל""פרמט"" יותר נכון לאחזר יש לחצן שיש ללחוץ בהפעלת המחשב והאיחזור יעשה ע"י תוכנה שתופעל מהמחיצה {בשיטת WIZERD}.

למעלה