תגובות לדליה ולזיווה
זיווה: כן, אני קשור לראש העיר. אני לא יודע איך לא הצליחו לעזור לילדך, ולאבחן אותו כראוי, באילת יש מאבחן אחד פרטי, שמוכר על ידי משרד החינוך, אליו כולנו הולכים.... אדוארדו (אם את מכירה). לגביי פסיכולוג - אולי תסבירו לי בצורך של ילד יותר חכם מרוב החברה ללכת לפסיכולוג בהרגשה של ילד מפגר?! מה להוריד לו את המוטיבציה? דליה: תודה רבה, על הקבלה החמה. לגבי עצמי, והסיבה שאני יודע לדבר, ולהתבטאות בצורה שאני מתבטא היא בזכות המחשב, ואימא שלי (הקימה את סניף ניצן באילת) היא ישבה איתי קצת כשהייתי ילד קטן, אבל כפי שאת יודעת, אי אפשר כשאימא מטפלת בך. (אני היית פשוט משתגע!) לצערי הרב, היועצת בבית ספרי, מאוד מאוד חלשה בתחום. מאז ומתמיד, אני ואימי דרך יועצת בבית ספר אחר במרכז, עשינו הכל ורק נתו לה להפיץ את זה. כן יש לי הקלות, רובם עוזרות מאוד, כשנותנים לי אותם! מה שלא קורה בכל המקרים. ועוד מילה על עצמי, המאבחן באילת, לא היה צריך להתאמץ כל כך, באתי אליו עם אבחון של מאבחן תותח בתחום, מאזור המרכז. ולגביי הילדים שלכם! תנו להם לעבוד עם הWORD! אתם לא יודעים איך זה ישפר אותם! תראו את הכתיבה שלי! כמעט ללא תעויט (סתם סתם טעויות). בברכה יונתן