מערכונים ישנים

יוניביר

New member
מערכונים ישנים

אני מחפש מערכונים שהיו משודרים פעם בכבלים ה"לא חוקיים" שהיו לפני הוט והלווין בהשתתפות שייקה אופיר עם הגפילטאפיש, חנן גולדבלט עם סוגרים דלת כשיוצאים, תיקי דיין עם האוטובוס ואושיק לוי עדיין לא מצאתי מישהו שיודע על מה אני מדבר פרט לאדם אחד שרק שמע בזמנו את המערכון הנ"ל של חנן גולדבלט ברדיו אשמח לדעת אם מישהו שמע על זה משהו או יודע אם אפשר להשיג אותם תודה

יוניביר

New member
אין לי מושג

אם הייתי יודע אני מניח שהיה לי יותר קל אבל הייתי ילד קטן ןזה משהו שנחרט ליבזיכרון שלחתי מייל לערוץ הראשון אבל עדיין לא חזרו אליי

רענן111

New member
יין ישן הוא יין טוב

חנן גולדבלאט הוא רופא מגמגם שאומר לכמה בעלים לחותיים שישובים בחד הלידה "סו...סו...סו.. סוגרים דלת כשיוצאים וכן הלאה. נדמה לי שגדי יגיל משתתף במערכון. תיקי דיין היא הכרטיסנית של אגד, מערכון חביב מתחילת שנות ה-70. לא ציינת מה אתה שואל על אישוק לוי, ולגבי שייקה אופיר - לא זוכר מערכון שלו שעוסק בגפילטע פיש. אני לא מכיר את המערכונים האלה בוידאו, רק באודיו, מה שאומר, שהדרך היחידה למצוא אותם היא לפנות לקול ישראל ולארכיון שלו.

סומכי

New member
המערכונים הם 'בן או בת' ו'הכרטיסנית'

לגבי חנן גודבלט - המערכון 'בן או בת' שמופיע בתקליט ההופעה 'רבותיי פצצה' של שלישיית התאומים (יצא מחדש בדיסק). לגבי תיקי דיין - מערכון 'הכרטיסנית' שמופיע באוסף שלה (שכולל מערכונים ושירים) שיצא בדיסק לפני כמה שנים. THAT'S ALL FOLKS!

למעלה