מערך החיים

מערך החיים ../images/Emo202.gif

"מערך החיים"- פרק 2 בגלל שחזי לא יכל להגיע כדי להעלות את הטלנובלה בזמן, אני נאצלתי לנטוש את המפות קרנו ולהעלות אותה
אז תהנו... ותגיבו

אמממ

בס"ד ערב 6/3/5767 למלכות ה' בעולם טוב רק רציתי להגיד ש: א. אני לא רצה לפני בנים.... כך ש....:) (סתם בחיוך) ב. אתם לא חייבים להתייחס לזה (אם אתם רוצים תדגישו את זה) אבל היו רגעים מסוימים שהרגשתי שזה לא אני לקרוא את זה... זה לא... זה בעעעעע... אבל אתם לא חייבים להתייחס...... בצפיה אמיתית לגאולה שלימה ומהירה!!! צופיה

Philipil

New member
כמה הערות ../images/Emo3.gif

א) בחיי שרה עשו לנו צרות רציניות עם אלכוהול. ב) מי שכתב את זה לא מבין באלכוהול (או הדמויות בעלות תפקידים חסרי יכולת הבנה ושתית אלכוהול), אנא קחו לתשומת ליבכם כי אני רוסי ולא אסבול זילזול במקור חיי. ג) חזי חתיכת שפנפן (במובן המיני) ד) איך אפשר לרוץ ולצעוק "בכל רחבי חיי שרה"? [סצנה 12] ד"א ריצה זה לא חילול שבת? באלון מורה אמרו לי שזה חילול שבת. ה) משה חייב מעקב בענייני הלב שלו, יש לו לב חלש במיוחד. מי בכלל הרשה לו להשתתף בטלנובלה עם לב כזה חלש?! ישר כח המשיכו [רק] כך! זה אחד הדברים החזקים שקורים בתפוז!!!

יהודי יקר

בס"ד ערב 6/3/5767 למלכות ה' בעולם ריצה זה פסיעה גסה ואסור לפסוע פסיעה גסה בשבת אלא אך ורק כדי להגיע לבית כנסת... צופיה

JaboGirl

New member
נראה לי שלחזי יש יצרים מודחקים../images/Emo6.gif

מי שיקרא את זה עוד יתהה איזה סוג של תנועה אנחנו.. חוץ מזה, כל כך מהר הרגתם את משה?

אל תדאגי יחזירו אותו לתחיה...

הכל יכול לקרות בדברים האלה וחוץ מזה..... הגאולה קרובה לבא.......

מי אמר שהוא מת?

חח ניראה לי הם סתם נותנים לו לסבול קצת
ואגב, חזי, תודה על האדיר מילר בשלישי

חבר'ה שיהיה ברור...

יש בטלנובלה הזאת 2 תסריטאים- חזי ברסי ועומר נורי. תפקידו של עומר נורי הוא לכתוב את העלילה בכלליות, ותפקידי שלי הוא לכתוב את הדיאלוגים המתרחשים בהם. והיות ויש לי תפקיד ממלכתי בפורום אני גם איכשהו צריך גם לאשר את העלילה עצמה. (למרות שמרוב עייפות עומר עוזר לי גם לכתוב דיאלוגים). היצר המיני המודחק שלי לא התפרץ בטלנובלה. זה היצר המיני של עומר. אני פשוט לא חשבתי שיש לעצור אותו ברגע של אמנות. האם משה ימות ואני אהפוך להיות ראש הנהגה, מפקד מעו"ז ומנהל פורום יחידי ? את זה תדעו בפרק הבא... ופיליפ - אם אתה מחפש היגיון, תיצור לעצמך דרמה יומית. כאן זה טלנובלה. יש כאן דברים לא הגיונים. עוד תגלה שאפילו לציפי יהיה מישהו שיאהב אותה. היום ה-6934 לבריאתי חזי ברסי

טריילר לטלנובלה

מתוך מחשבותיה של ציפי על מצבו הקריטי של משה: "אם אלוהים לא יכול לסיים את העבודה בעצמו, אני אעשה זאת..."

עכשיו אני סתם צוחק. זה לא באמת.

אבל אם ציפי תרצח את משה בטלנובלה, היא תוכיח להם שהיא הייתה שיכורה שהיא עשתה את זה, ותזוכה בשל "אי שפיות זמנית".

Philipil

New member
אצלי למשל זה לא היה עובד...

יש מקרים שחברים שלי אומרים לי "בונא כמעט כל יום שישי אני רואה אותך עם בקבוק וודקה שותה נקי אבל בחיים שלי לא ראיתי אותך שיכור"

הפרקים נכתבו קדימה

ולכן אני מבטיח לך שאחרי פרק 5 כבר לא תהייה בטלנובלה אם לא תרצה בכך. התסריטאים יעשו כל כך מאמץ לעשות לך סיכול ממוקדש כבר בפרק ה-4.

למעלה