מעריצי רוני, כנסו......

ענתHOT

New member
מעריצי רוני, כנסו......

קודם כל סליחה שאני פותחת הודעה חדשה, אבל לא ידעתי לאיפה לשרשר, ואם הייתי משרשרת אז אני לא יודעת אם היו קוראים את זה. טוב, אז ככה, לפני קצת יותר משבוע חברה שלי ביקשה ממני ומחברה שלי שניסע לאולפני מימד בת"א ונצלם בוידאו מפורסמים אומרים "מזל טוב" על היומלדת של חברה שלנו ה-18. אז נסענו, צילמנו בערך 20 מפורסמים... לפני שהלכתי לשם, הייתי בטוחה שרוני היא סתם פלוצה שלא יודעת לשיר וסתם מתלהבת מעצמה, ומאותו הרגע שהייתי שם ודיברתי איתה גיליתי שההיפך הוא הנכון. קודם כל ישבתי שם בכניסה לאולפנים עם חברה שלי, פתאום ראיתי מישהי בלונדינית יוצאת מהאולפנים מחובקת עם אלון ליטבק (מכוכב נולד), אז הסתכלתי טוב-טוב ופתחתי את המצלמה, ולחשתי לחברה שלי :"זאת רוני, לא?!" והיא אמרה:"לא.. לא נראה לי..." אז שאלתי את הבנות שהיו לידינו מי זו, והן אמרו לי בפשטות:"רוני! סופרסטאר..." אז קמתי מהר וניגשתי אליה, אמרתי לה:"סליחה, רוני, יש לך כמה שניות?" והיא אמרה:"בטח..." אז אמרתי:"תיראי, יש לי חברה שקוראים לה מירי, והיא חוגגת יום הולדת 18 ורציתי שתגידי לה כמה מילים, אני מצלמת, את יכולה?" והיא אמרה:"סבבה, למה לא?" אז לחצתי על Record במצלמה ואמרתי:"אוקיי.. דברי" ואז היא אמרה:"אהלן מירי, המון המון מזל טוב ליום הולדת ה-18, האמת שגם אני חגגתי 18 במרץ, תאמיני לי, את לא תרגישי בהבדל, זה ממש נחמד ככה בדרכינו לצבא-" ואז חברה שלי שהיתה איתי קטעה אותה:"היא עושה שירות לאומי..." אז רוני המשיכה:"אה.. שירות לאומי, אני גאה בך גאה בך גאה בך!!!! בקיצור מזל טוב, והמון כיף ובהצלחה בבגרויות... ביי!!" אמרנו לה תודה רבה, ואז כשהיא הבינה שאנחנו בעצם בגיל שלה, היא התחילה לדבר איתנו ככה בגובה העיניים, ואז כשהיא היתה צריכה ללכת היא נופפה מעלינו עם מפתחות ואמרה לנו:"תיראו... קיבלתי אוטו!!!" ואז שאלתי:"יש לך רישיון?" והיא אמרה:"כן..." אמרנו לה נסיעה נעימה והיא הלכה. בקיצור חברה' היה סבבה, ורציתי להגיד לכם, שאם היה למישהו ספק, אז רוני לא סנובית, היא אחלה, חייכנית, צוחקת מלא עם הרבה שמחת חיים... וואו עכשיו אני רואה שכתבתי מלא, אז כדאי שאני אפסיק...

yoooni

New member
וואי, סיפור מקסים ../images/Emo70.gif

תודה שבאת לספר
תמיד כיף לשמוע סיפורים טובים

../images/Emo6.gif איזה מתוקה! וסוף סוף יש לה אוטו

וואי היא כזאת מאמי... איך אנשים יכולים להגיד עליה משהו רע...

ענתHOT

New member
בכיף...

אולי אני אלך לשם שוב, לאולפנים, אם אני אראה אותה שוב, אני אשתדל לחזור עם סיפור חדש...

perrinat

New member
למה להפסיק? תמשיכי...../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

אנחנו כבר מזמן ידענו שהיא אחלה
אגב, רעיון ממש יפה לברכת יומולדת.
לחברה שלך

ענתHOT

New member
חחח סבבה....

חברה שלי ואני שאלנו אותה מה היא עושה בכלל באולפני מימד, כי אנחנו ידענו שיש שם "אקזיט", אז היא אמרה לנו שהיא באה להצטלם לערוץ ניקולדיאון--- משהו כזה, אין לי מושג איך כותבים את זה.. היא גם הסבירה למה היא הצטלמה אבל שכחתי. ותודה, זה באמת היה רעיון יפה, חברה שלנו מירי, נורא התלהבה לראות בוידאו כ"כ הרבה מפורסמים מברכים אותה במזל טוב. היו שם כמה סנובים, אבל מהיום הזה שהיינו שם גילינו שהכי חמודים הם:רוני, הדר לוי, יעל ומלי ורותם אבוהב... ועוד כמה. ומכל ה19 מפורסמים שצילמתי רוני היא הראשונה... כך שהקלטת נפתחת יפה.

yoooni

New member
הצטלמה לתכנית ג'ונגל

שמשדורת מחר גם בערוץ 22

פושיק

New member
מצלמים את זה באולפני הרצליה

לא במימד איפה שאקזיט. אבל אין לי מושג מתי.....

perrinat

New member
ניקלודיאון מצלמים בהרצליה../images/Emo103.gif

זה מצולם כל יום בשידור חי, לא? ומה הם עשו באולפני מימד? אולי צילמו פרומו, או התראיינו או משהו...

perrinat

New member
אגב, בקשר לאוטו../images/Emo73.gif../images/Emo103.gif

אבא שלה קנה לה אותו לרגל סיום הבגרויות ו-12 שנות לימוד. |מקנאה|

ענתHOT

New member
את צודקת...

לצערי הייתי אחת מאלה שהשמיצו, אבל קיבלתי שכל אחרי שפגשתי אותה, היא כ"כ לא מתנשאת, הייתי פשוט בהלם שהיא התנהגה כ"כ נחמד, דיברה בגובה העיניים כאילו אנחנו חברות ותיקות שלה...! הייתי בטוחה שהיא סנובית שחבל על הזמן, אני שמחה לגלות שטעיתי, ואני מקווה שמי שחשב פעם כמוני, יקרא מה שכתבתי ויבין שלא תמיד מה שרואים דרך הטלוויזיה זה נכון, ולפעמים מקבלים רושם מוטעה.

yoooni

New member
אנשים באמת נוטים לטעות...

אבל רוני היא באמת משהו משהו

פושיק

New member
הסיפור הזה הוא כ"כ רוני../images/Emo140.gif

היא כזאת לא מתנשאת אני בטוחה שהיא תדבר ככה עם כל אחד.

למעלה