מעריצים תתביישו ! ! !

זיקי

New member
מעריצים תתביישו ! ! !

היום בגלגל"צ הייתה תחרות בין שירי מימון למריה קארי. עד השעה 15:50 הייתה אפשרות להצביע לשירי או למריה, כאשר בסוף ההצבעה, מי שקיבלה הכי הרבה קולות, משדרים 3 שירים שלה... אני כמובן הצבעתי לשירי בלי הפסקה... ועוד כמה חברים שלי, ולהפתעתנו מריה ניצחה עם 65% מהקולות... שירי, כמובן, קיבלה רק 35%... איך זה ייתכן??? זה כבוד גדול שנותנים לשירי להתמודד מול מריה קארי, שהיא אכן אחת הגדולות, אבל שירי יותר גדולה! ואתם יודעים כמה שאנשים מקשיבים לגלגל"צ, וזה משפיע על התדמית של שירי... כנראה שלא התאמצתם וממש חבל!

לירן 22

New member
בגלל לא ידעתי שהייתה תחרות

וחוץ מזה מזה משנה? זה באמת קשה להתמודד מול מאריה.. ומספיק שהיו כאלו שהצביעו לשירי אז זה מעולה...

זוננפלד

New member
אכן מאד חבל... ../images/Emo7.gif

תכננתי לכתוב הודעה בפורום על זה, אבל לא יכולתי.... בכל אופןגם אני הצבעתי הרבה. ואכן, כבוד גדול שבכלל שירי זכתה להתחרות מולה!!!

לא כולם ידעו על התחרות...../images/Emo90.gif

זה באמת חבל אבל לא צריך להתחיל לבכות כי זה סה"כ מיני תחרות (ואפילו פחות מזה) בגלגל"צ...

חח הייתי בדיוק בעבודה באותו זמן

ואפילו התקשרתי לאחותי שתקליט לי. כמובן שרציתי שמאריה תזכה אבל אני גם מתת על שירי אבל יותר על מאריה. מעניין יהיה לראות את שירי נגד כריסטינה עגילרה

חחחחחחח עגילרההההה../images/Emo123.gif

סתם סתם אגילרה הינה שלא תרביצי לי...

אקזיטית

New member
הא?

זה כבוד ששירי התמודדה מולה ועם כל הכבוד לשירי, ולא חסר כבוד, זאת עדין מריה קארי, וזה היה ברור שהיא תנצח.

קודם כל היתה טעות ושירי ניצחה!

ודבר שני זה לא יפה שאמרת מעריצים תתבישו עם רק היית יודעת כמה פעמים כל אחד פה הצביע לה! וגם עם היא לא היתה זוכה זה לא יפה כי זה לא תלוי רק בנו הצבענו מלא פעמים !!! אז קודם היא ניצחה וגם עם לא הצבענו המון המון והמון ואין לנו במה להתבייש...

זיקי

New member
אני חוזר בי! שירי ניצחה! הייתה טעות

היום הודיעו שהייתה טעות ושמחתי וצהלתי בכל רחבי הבסיס... עמכם הסליחה!

יאאאא איזה באסההההההההההההההההה

הייתי באוטו כששידרו את השירים (כי נסעתי), וחיכיתי לזה, וביקשתי מאמא של חברה שלי שתשים גלגל"צ (היא הסיעה) אז היא שמה אבל בגלל שזה עשה קצת רעש, כאילו זה קצת לא קלט, אז היא העבירה ואיזה באסההה רציתי לשמועעע, שמעתי רק "הייתי כעיוורת לאורררר היוםםםםםםםם, מרוב ההיגיון לא נשארררר מקום" ולא היה לי נעים להגיד לה להחזיר!! איך התעצבנתי!!

למעלה