מעריצים של מייקל?

Smoth Criminal

New member
מעריצים של מייקל?

לפי דעתי כל מי שיגיד שהאלבום החדש של מייקל הוא הצלחה או שאחד הטובים שלו ישקר. ולמעשה אין הוא מעריץ את המוסיקה של מייקל אלא סתם את מייקל עצמו. צריך להודות בעוהדה שאלבום זה בהרבה פחות טוב מקודמיו אין שום חידוש פה. וגם מייקל מוציא את הסינגלים הלא נכונים:Heartbreaker Invincible ,2000 watts,Threatend שירים בהרבה יותר טובים ומתאימים לתקופה של כיום. אני חושב שאם מייקל היה מוציא אותם כסינגלים אלבומו היה מצליח הרבה יותר. בנתיים הוא מחר כ 5.5 מיליון עותקים.

Marty McFly

New member
ומה רע בלהעריץ את מייקל עצמו?

ואתה צודק, גם אני חשבתי על הקטע של הסינגלים הלא נכונים שהוא מוציא... חבל, הוא הורס לעצמו... מה מיוחד בcry?? שום דבר, לדעתי... לכן הוא לא היה צריך לצאת... ואותו דבר הבא: butterflies, לא השיר הטוב ביותר באלבום... אז זהו...

i love MJ

New member
לפי דעתי

האלבום מוצלח, ואף אחד לא ישנה את דעתי, כל האלבום יפה, חוץ מחמישה שירים שאני מנסה לאהוב.

rita 1

New member
האלבום יפה

אני דווקע אהבתי את האלבום. אני לא יודעת למה כולם אומרים שהוא לא מוצלח אלבום יפה וכמעט כל השירים שם יפים. אף אחד לא יגיד לי שאם אני אוהבת את האלבום אז אני משקרת. אז לשמור על הדעות האלה לעצמכם אני מבקשת זה לא נכון. כל אחד אחד וטעמו.....

DANGEROUS

New member
בקשר לאלבום

לזה שאמר שהשירים שמייקל מוציא כעת הם לא משהו- נכון אתה צודק..גם אני חשבתי על זה שהוא לא מוציא את הסינגלים הנכונים וזה ממש דופק לו את הסיכויים להצליח עם האלבום, אבל מצד שני למה לך לשפוט אותנו ולהגיד שמי שאוהב את האלבום הוא בעצם אוהב רק את מייקל והאלבום הוא לא מי יודע מה? אם אתה חושב שהאלבום לא משהו אז שיהיה לך לבריאות, אבל תזכור שאחרי הכל מדובר כאן בטעם אישי. זכותי לאהוב את הדיסק ולהגיד שהוא מהמם באותה מידה שאתה יכול לחשוב אחרת...
אני אישית מאוד אוהבת את הדיסק ורק חבל שהוא לא מצליח.. ולזה ששאל מאיפה אני.. אני מבאר שבע.

earth song

New member
לא נכון!

זה ממש לא נכון!!! אני בכלל לא מעריצה של מייקל ג´קסון אני חולה על המוסיקה שלו וזה ממש לא נכון, זה עניין של טעם יש כאלה שיעדיפו את המוסיקה הקדומה שלו ויש כאלה שיותר יעדיפו את האלבום החדש זה לא נכון כי עובדה שאני לא מעריצה ואני נורא אוהבת את האלבום החדש שלו

למעלה