מעריצים גרועים

אורון V1

New member
לא לחסום ולא למחוק, חבר'ה תירגעו

אתם צריכים לדעת לכבד את דעתו גם אם אתם לא מסכימים איתו.

zilman

New member
איזה לכבד?:? האיש משמיע דברי נאצה חסרי

כל בסיס והגיון במקום הכי טהור שעוד ניתן לפרגן לשירי וגם את זה הוא הוא הורס??אין כאן שום השמעת ביקורת מצדו!! אלא דברי סרק שבאים מרוע לב,קנאה או תיסכול.זה ממש לא המקום להודעות ו"ביקורות"!! מסוג שכזה.

אורון V1

New member
דברי ביקורת של אוהד אינם דברי נאצה

קובי הוא אוהד של שירי ואם הוא כותב את הדברים אז זה בגלל שאכפת לו, גם אם הוא בוחר להתנסח בצורה הזו. לבקש לחסום או למחוק הודעה של משתמש היא לא הדרך לפתור דברים לדעתי. אם אתה לא מסכים עם דבריו אז אתה מוזמן לפתח איתו דיון בנושא ולסתור את דבריו. "מעריצים גרועים"? עובדה שהסינגל האחרון של שירי נכנס רק למקום ה-27 ב"מקום בצמרת". "הדיסק אפילו לא זהב" - זאת גם עובדה, אבל צריך לזכור שלאלבום הבכורה שלה לקחו חמישה חודשים להגיע לסטטוס זהב, כך שסביר להניח שלאלבום הנוכחי יקח יותר זמן. זהו פורום המוקדש לשירי והוא לא צריך לכלול רק סגידה אלא דעות מכל הכיוונים.

kobbar

New member
אורון, אתה ממש סבבה ../images/Emo13.gif

תודה רבה לך.. אמממ תבואו לדרג את שירי גם בפורום מצעדים, היא זקוקה לכמה קולות
למרות שהולך לה שם טוב באופן כללי...

אורון V1

New member
משתדל לא לבייש את הפירמה ../images/Emo8.gif

בכיף, ואם כבר בהזמנות עסקינן אתה מוזמן לכתוב כאן לעתים קרובות יותר בתור אחד שמבין עניין ואוהב את שירי. אגב הם לא יבואו אליך בטענות עכשיו אחרי ההודעה הזו?

../images/Emo210.gifאין לי בעיה בכלל עם דעתו

הבעיה היא המילים שהוא מביע איתן. אני מבינה שיש אנשים שלא אוהבים אותה, אני לא מבקשת או מכחריכה את כולם לאהוב אותה. אבל זה לא לעניין שהוא נכנס לפורום מעריצים ואומר מעריצים גרועים. כל אחד ודעתו.

זיקי

New member
האמת... אני דיי מסכים איתו../images/Emo4.gif

הקאמבק של שירי לא מספיק טוב, וחייבים להודות בכך. אני אולי לא כותב כאן הרבה, אבל אני קורא כאן יום יום... המנהלים של שירי לא עבדו מספיק טוב על הקאמבק הזה! השירים לא מספיק טובים, לא מספיק מפמפמים אותה בכל חור... כמו שהיה עם האלבום הראשון. משהו מרגיש לי מאוד מאוד מפוספס! השירים שלה יפים, כולם, אני לא אומר שלא... גם באלבום העברי וגם באלבום הבינלאומי - אבל הם לא מספיק טובים! וזה ההבדל... ממש חבל לי שהיא ככה מתפספסת, אני חושב שהיא אחת הזמרות הטובות בעולם, ואני בטוח שיום יבוא והיא תהיה בקנה מידה של סלין דיון... אבל הכל תלוי במי שעומד מאחוריה ומנהל אותה. וככה לא מנהלים טאלנט!

kobbar

New member
../images/Emo45.gif נכון - הסינגלים בדיסק הראשון -

השקט שנשאר, אהבה קטנה, כמה פעמים ולאן שלא תלכי - היו כולם להיטים באמת. השקט שנשאר ואהבה קטנה היו ברמה של להיטי ענק, של עשרת הגדולים במצעד שנתי וכמה פעמים ולאן שלא תלכי היו להיטים קצת נשכחים אבל עדיין מאוד אהובים וחזקים... הפעם - כשהלכת ויותר טוב לסלוח - שני הסינגלים הראשונים, הם ברמה של כמה פעמים ולאן שלא תלכי, וזה פשוט לא מספיק.. (גם "שבי לרגע" שייצא כסינגל רביעי, יצליח באותה רמה.. להיט נחמד, לא ענק..) אין לשירי בדיסק הזה Killer Song מה שנקרא, שיר הורג, ממוטט, או שניים אפילו כמו בדיסק הראשון.... בגלל זה קשה לה במכירות... ובמיוחד שירי פונה לקהל של נוער ובחורים צעירים, ולא לקהל מבוגר כמו מירי מסיקה או ריטה (נשים בנות 40 לא יקנו דיסק של שירי מימון), אז בגלל זה היא במצוקת מכירות. וגם בכלל נוער יותר מוריד מהאינטרנט מאשר קונה..

אורון V1

New member
על ניהול,אלבומים,תקליטורי שדרים ודברים נוספים

אני לא בטוח שהאשמה היא במנהלים של שירי, וגם אם אני לא מרוצה מהם אי אפשר להתעלם מכך שעל שירי נכתב הרבה והיא התארחה בלא מעט מקומות מאז צאת האלבום. שירי גם אומרת שהיא זו שמקבלת את ההחלטות ושלמה עם האלבום. בכל מקרה האלבום הנוכחי פחות טוב מהאלבום הראשון, השירים פחות איכותיים ופחות להיטיים, ולשירי יש פוטנציאל נהדר, השאלה היא מה עושים איתו. אי אפשר גם להשוות את האלבום הנוכחי לראשון כי הפעם אין את הרוח הגבית של "השקט שנשאר". לגבי ההשוואה של קובי אני חושב ש"יותר טוב לסלוח" היה כמעט ברמה של "אהבה קטנה" עם כל הפימפום של השיר בפרסומת של פרטנר שבטח סייע גם להעלות את כמות ההשמעות. קהל היעד הוא בהחלט בעיה, אם שירי רוצה להתקדם אז היא צריכה לפנות לקהל רחב יותר וחלק מהבעיה היא שהיא מנוהלת ע"י תת חברה של הליקון שתפקידה לנהל אומנים המיועדים לצעירים. וההורדות באינטרנט היא נקודה טובה - הרי הרבה אנשים משתמשים היום בנגני mp3, אז חברות התקליטים באמת חושבות שאנשים יקנו דיסק ואז יהפכו את הקבצים ל-mp3? שיתקדמו כמו שכל העולם יתקדם ויתחילו הורדות בארץ עבור דולר לשיר.

just adiki

New member
../images/Emo45.gifבקשר לאנשם שמאחוריה

את הדיסק אני אוהבת אבל היח"צ לא מספיק טוב בעיני.

למעלה