מעריצה שרופה של שירי!

מעריצה שרופה של שירי!

אין שירי מימון אחת האנשים באמת שמושלמים! אבל לא סתם מושלמים אלא ממש מ - ו - ש - ל -מ -י - ם -! ((אז מי אמר שאין בן אדם מושלם?)) אני מעריצה אותה עוד מהאודישן הראשון שלה בכוכב נולד! הצבעתי לה מלא SMSים בכוכב נולד! החזקתי לה אצבעות! אני שומעת כל יום בערך 20 פעם ((רצינית!)) רצוף את "השקט שנשאר" וכל פעם מחדש יש לי דמעות בעינים שאני שומעת את זה! שירי היא מלכה ואין מה להגיד...! אני עוד לא פגשתי אותה עוד... ואני יודעת שיש מצב ((אולי קטנטן אבל יש)) שאני אפגוש אותה אישית...! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם זה יקרה אני באמת שיתעלף במקום! אני ((רצינית לגמרי)) חלמתי עליה אתמול בלילה ((כאילו הלילה האחרון.. שהיה עכשיו)) חלמתי שאני רואה אותה.. יאאאאאאאאא והתחלתי לבכות! אני כל כך מעריצה אותה אין לכם מושג... אין מילים בכלל לתאר! אני כל כך התרגשתי באורווזיון! איזו צרחות צרחתי.. לא תאמינו חח..! יא שירי אם את פה בפורום בבקשה שתגיבי.. זה ממש חלום שמתגשם! באמת.. אם את עונה אז.. וואו.. זה יהיה באמת שהגשמת חלום! ואני בטוח יבכה מאושר שאני אראה שענית לי! חח.. באמת! וכל מה שרשום פה זה ממש אבל ממש לא סתם! כל מילה פה נכונה! ואני מתה על שירי המושלמת הזאת! היא כל כך מושלמת שזה לא יאומן! היא יפה, מדהימה, שרה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם , כוכבת אמיתית! באמת אין עליך.. את ענקית! חח...! אני לא רוצה לסיים לכתוב א ההדעה הזאת חח.. כי אני ממש רוצה לתאר לכם עד כמה אני אוהבת אותה.. עד כמה שאני מטורפת עליה..! אבל אני בחיים לא אצליח לתאר לכם במילים! צריך להיות אני כדי להבין את ז בכלל! אין שירי... אני ממש מעריצה שרופה שלך! רק בבקשה תגידו לי אם יש מפגש מעריצים את משהו.. כי אני תמיד לא שומעת על זה ואני ממש רוצה להיות שם!

זוננפלד

New member
אהמממ להרגע

פסדר, אז גם אני מעריצה שרופה של שירי אבל... סורי מה זה הנאום הזה? חחח ויש מפגשי מעריצים מדי פעם, וגם אם את רוצה אז יש כמה אירוחים של שירי בתפוז! תיכנסי לדף של "כל האירוחים" ויש שם כמה אירוחים כולל הבלוג t.v מקייב. אהה ואת מכירה ת'אתר הרשמי שלה? (בטח שאת מכירה, אבל אולי לא?!?!
)

חח.. את חמודה!

חח.... ראיתי את כל האירוחים! חח.. ואת האתר אני מכירה! חח.. תודה רבה רבה רבה! חח.. נאום או לא נאום אבל הייתי חייבת להוציא את זה חח.. ועוד למקום שיש מצב שירי רואה את זה! חח..! חח.. תיהיה בקשר מאמי.. את נשמעת לי ממש חמודה ואני רוצה להכיר אותך!...

זוננפלד

New member
אהמ... תנקס

איזו מחמאות שאת מרעיפה עלי...
בנתיים נוכל להיות בקשר דרך הפורום הזה... אם בא לך

זוננפלד

New member
אגבוש (אירוך של אגב) ../images/Emo122.gif

אני חולה על הסמיילי הזה:
אגבוש 2- נדמה לי שאם את ממש אבל ממש רוצה להיפגש אם שירי או לדבר איתה, אז תישלחי אימיל להדס... יש לה קשרים או משו?! בכל אופן היא תוכל לעזור לך ב"שיגעון שנפל עליך בנוגע להערצה השרופה שלך על שירונת" חחח

הודעה חשובה...

בקשר לכל האנשים שמעוניינים לפגוש את שירי... יש המון הזדמנויות לפגוש אותה בהופעות, באקזיט וכו'.. אני מן הסתם לא יכולה לסדר לכל המעריצים פגישות אישיות איתה. לכן, מי שממש מעוניין לפגוש יכול להמתין בסבלנות למפגשי מעריצים או לבוא להופעות ולנסות לפגוש אותה.

זוננפלד

New member
אהמ... תודה.

אגב הדס, הפורום בתפוז ממש נחמד וגם יש הרבה אנשים... עשית בשכל שפתחת בתפוז, כי הרבה אנשים לא מכירים ת'אתר שלך, ודרך תפוז הוא יכול להתפרסם עוד יותר...

הדס....

נכון, את צודקת! אבל תקשיבי.. אני לא סתם מעריצה.. חח.. אני הלכתי לאקזיט ((ובאותו יום דווקא היא לא באה.. חח.. היא הייתה בחזרות למלכת היופי.. ונורא התבאסתי)) אממ.. אני אף פעם לא יודעת מתי ההופעות שלה והפגשי מעריצים ואני תה לבוא! אולי זה ישמע קצת מגעיל לאחרים.. אבל אני ממש חושבת שלי הכי מגיע לראות אותה... אני אפילו חלמתי עליה אתמול.. ! הדס אני יודעת שזה לא יפה לבקש את זה! אבל בבקשה תנסי לעשות את זה בשבילי! כ אני יודעת שאם אני איהיה באקזיט שוב או במפגשי מעריצים בחיים היא לא תקדיש לי את הצומת הלב שלה אלי ((חח.. וזה מה שאני רוצה)) אני מבקשת שתארגני לי פגישה כזאת! ואז... אחרי זה אני פשוט כל כך הודה לך שאין לך מושג! אני ממש מטורפת עליה..! אבל ממש! בבקשה בבקשה תראי לה את המכתב שלי ותשאלי אותה אם היא רוצה להפגש אתי... חח..((היא בטח בחיים לא תסכים)) אבל בבקשה....!

דנד1ש

New member
ל"חולה על הסדרה"

סורי אני לא יודעת איך קוראים לך
אני בטוחה שתאריך מפגש המעריצים יפורסם פה בפורום, ואם אני לא טועה ב7 ביוני יש הופעה בפארק הירקון לזכר אהוד מנור ושירי תהיה :)

שאלה להדס!

נכון באתר שלך היה צ'אט ששירי השתתפה...? אז מתי יהיה את זה שוב אם יהיה? בבקשה תעני לי...! תודה מראש

liav89

New member
תשובה

היי אור, יש תכנון להביא את שירי שוב לאתר אבל זה לא יהיה בזמן הקרוב כי כרגע היא מאוד עמוסה. מה שכן, שירי נכנסת פעמים רבות לפורום וכותבת שם בעצמה! את מוזמנת להיכנס ולהסתכל בהודעות שלה בפורום. ליאב.

למעלה