מעריצה קצת מבוגרת... ולא ממש בענינים\ מתי הם מגיעים? יש תאריך?
D DreamS_HunteR New member 25/3/06 #4 כן, 330 ש"ח../images/Emo121.gif בקסטל. יש מבצע למנויי פלאפון - 260 לכרטיס (או לזוג, אנשים פה מסרבים לענות לי על מה שלא הבנתי).
כן, 330 ש"ח../images/Emo121.gif בקסטל. יש מבצע למנויי פלאפון - 260 לכרטיס (או לזוג, אנשים פה מסרבים לענות לי על מה שלא הבנתי).
B bendreaming New member 26/3/06 #9 הבנת הנקרא אומרת שכרטיס יעלה 260 ושכל מנוי יוגבל לשני כרטיסים מוזלים כאלה. קשה לי מאוד להאמין שפלאפון תסבסד את הכרטיס בצורה שתאפשר שני כרטיסים ב-260 שקל.
הבנת הנקרא אומרת שכרטיס יעלה 260 ושכל מנוי יוגבל לשני כרטיסים מוזלים כאלה. קשה לי מאוד להאמין שפלאפון תסבסד את הכרטיס בצורה שתאפשר שני כרטיסים ב-260 שקל.
P pimpf New member 25/3/06 #5 ממש לא מבוגרת... יצא לך להגיע למסיבות דפש מוד? טווח הגילאים שם עובר את ה-40...
P pimpf New member 25/3/06 #8 או! שאלה מצויינת ../images/Emo3.gif בד"כ בקולטורה, אבל הפעם האתר הרשמי עורך סקר, ושואל את הקהל איפה הם רוצים שתהיה המסיבה הבאה... כל אחד יכול להשפיע! להשתתפות בסקר לחץ כאן
או! שאלה מצויינת ../images/Emo3.gif בד"כ בקולטורה, אבל הפעם האתר הרשמי עורך סקר, ושואל את הקהל איפה הם רוצים שתהיה המסיבה הבאה... כל אחד יכול להשפיע! להשתתפות בסקר לחץ כאן