מעריצה חדשה....

newKiticat

New member
מעריצה חדשה....

אני מסוג האנשים האלה שמחבבים תוכניות אחדות, נהנים לאחרות- וממש מתמכרים למסויימות. מאז וויאג'ור (כן, תצחקו, תצחקו.... ) לא הייתה סדרה שכל כך מיכרה אותי... אחותי התחילה לראות אותה לפני כמה חודשים ואני התחלתי לראות אותה לפני... שבוע וחצי-שבועיים. אמרתי לעצמי איזה יופי! מצאתי לעצמי סדרה להליכון- אבל במקום לצפות ב2-3 פרקים כל פעם, הגעתי לפרק 11 בעונה ה2- והרצתי אותם... נרדמתי אתמול מול אחד מתוך ה5 הנותרים מהעונה השנייה.... כי אחותי נכנסה וסיפרה והפאירה בגודל הפרק האחרון של העונה השנייה (היא ראתה אותו אתמול)- הייתי חייבת לראות... וכן, כן... היום בצהריים כבר סיימתי לכבוש את 5 הפרקים הנותרים. הורדנו את שלושת הפרקים של העונה הנוכחית.... והם מחכים לי בתאווה רבה... אז רק לרקורד- מה סף הסיבולת של אנשים לגביי ספוליירים? ואיזו עונה מוקרנת בארץ? (כדי שאני אדע מה נחשב לספולייר) חוץ מזה... אני מטורפת, מזילה ריר, חולמת חלומות יפיפים על בחורצ'יק.... גם אני רוצה לוגאן בחיים שלי...
כל העונה אני מנערת את אחותי ושואלת אותה מתי סוף סוף אני אראה אותם יחד!!! מתח הרג אותי כמעט!!! (כן, אני מעריצת לוגאן...)

guysahaf

New member
אני צוחק כי אומרים וויאג'ר...

לא סתם... אממ ברוכה הבאה. אני גיא ויחד עם חן אנחנו מתרגמים את הפרקים. עונה 1 נגמרה בערוץ 10, ועונה 2 נגמרה ב-HOT. אז שתיהן איכשהו ספויילריות. רק צריך לכתוב. וצריך להתחשב באנשים שבכלל לא סובלים ספויילרים, ובגלל זה על כל דבר קטן תסמני. ואני לא מבין מה יש לאנשים מלוגן.

newKiticat

New member
חשבתי על זה קצת...

מה יש לי אישית מלוגן? אני דווקא לא אוהבת את אלה שהם ה"הראט תורב"... אלא את החמודים עם האקסטרא טאץ', שיש להם ייחוס/רקע טוב, הם באד בוי במסווה- והם דווקא הכי רגישים בעולם... מאותה סיבה שבילתי עונה שלמה של נמלטים בקראש על ווינתרות' (ועכשיו עבר כי הוא סתם חנון...)- והסיבה שפשוט הערצתי את פריס מוויאג'ר... (כשזה מגיע לאיות דברים שנכתבים באנגלית אני תמיד ייאית אותם גרוע... שריטה כזאת..)

סף סיבולת נמוכה מאוד!!!!

אני מסתכנת בלהשמע קרציה, אבל באמת עדיף לסמן כל דבר קטן, כי גם ממילה אחת אפשר להבין סיפור שלם, ובמיוחד שאני יודעת שאת מעריצת לוגן וורוניקה, אז לראות אותך מגיבה על פרק 303 למשל, בכותרת של-"אוי, איזה עצוב מה שקרה להם!!"- אז נכון, בעיקרון לא כתבת משהו ספוילרי בכותרת, אבל זה לא יהיה כל כך קשה לנחש על מה התגובה שלך מדברת ובאיזה כיוון בערך הלך הפרק.. וגם אם אפשר להזהר מכותרות ספוילריות או מכותרות שהן בערך ספוילר.. יש אנשים, וזה לא רק אני, שנהנים מאלמנט ההפתעה, במיוחד בסדרה כמו ורוניקה עם כל הטוויסטים וההפתעות, ופשוט אוהבים להגיע לכל פרק בלי שום ידיעה מוקדמת על מה שהולך לקרות. זהו, סליחה על החפירה, ואם זה נשמע כאילו אני תוקפת אותך או משהו, אז זה בכלל לא הייתה הכוונה, רק רציתי להדגיש ולהסביר את העניין..:) ברוכה הבאה לפורום

newKiticat

New member
תודה.

כי אני לדוג' לא ראיתי את פרק 303 עדיין ואפילו ציינתי את זה בהודעה שלי!
(עכשיו אני ממש כועסת.) אני בכל אופן שונאת ספוליירים- ותמיד כותבת ספולייר, בתחילת ההודעה בנוגע למה ואז עושה כמה שורות רווח. ואפשר לבדוק את זה בפורמי טלוויזיה אחרים. שאלתי כי אני צריכה לדעת אם אני נכנסת לכאן לפני שראיתי פרק- ומסתכנת בחשיפת מידע לעצמי. זו הייתה הכוונה שלי.

לא התכוונתי שאת עשית את זה..

כשאמרתי ש-"לראות אותך מגיבה על פרק 303 למשל, בכותרת של-"אוי, איזה עצוב מה שקרה להם!!"", לא התכוונתי שאת עשית את זה, אלא רק הבאתי דוגמה כללית להודעות שאנשים כותבים, כדי שתביני מה אני מבקשת לא לעשות.

למעלה