מעריץ אמיתי.

fire storm

New member
מעריץ אמיתי.

יש הבדל גדול במהות של מעריצים. יש את מעריצי הלהיט התורן- האלה שמעריצים כל להיט תורן (ע"ע חמסה, פינג פונג ועוד שלל זמרים והרכבים) מעריצים מטורפים- יו שאנן! הוא נגע בי *חוטפת דום לוב*! *העיניים שלה מתלבנות* רעש של יניקת אוויר, *ווי או ווי או* האמבולנס הגיע לקבוע את המוות- נו, האלה שרצחו את ג'ון לנון וההוא שתקע לגיטריסט של פנטרה כדור. ויש את המעריצים האמיתיים- המעריצים שיודעים להעריך באמת את הלהקה ואת המוזיקה שלה, שאיתה בטוב וברע. מה כל זה קשור לפורומינו הקט: קרה לי הרבה מאוד השנה, שנתקלתי בכל מיני ילדים הומואים שאני שונא רצח, שמדקלמים את שירת הסטיקר ואני שואל אותם: "תגידו, את הכאפה המצלצלת אתם אוהבים?" או משו בסגנון והם מסתכלים עליי כמו על חיזר. עצוב שאין יותר ילדים שטורחים לקנות את הדיסקים ולהקשיב לכל השירים. קחו לדוגמה את טקס פרסי עמי, לדעתי הכאפה המצלצלת היה כל כך מתאים לביצוע שמה, ואפילו שמו לזה לב בטקס עצמו, הטקס היה מושקע, אבל מפוצץ בנותני חסות, האמנים המתמודדים ישבו על הטריבונה על כיסאות פלסטיק קטנים, זה פשוט חבל שכל השירים הטובים באמת וכל השירים בעלי המסר, לא באים לחשיפה.

parnar

New member
גם אני לא מת על המעריצים של שיר אחד

אבל אני לא שונא אותם רצח, אבל לכל אמן יש כאלה, זה לא חדש באומנות, אני יכול להביא מלא דוגמאות. שמע לפעמים משיר אחד מתחילים לאהוב יותר ויותר שירים של הלהקה, אני בטוח שהרבה אנשים פה התחילו מאהבה של שיר אחד או שניים, אני מכיר אחד שהתחיל עם לא מוותר וjerusalem והיום הוא האנשים שיודע עליהם הרבה מאוד ומעריך אותם (אני לא אוהב להשתמש במילה מעריץ), והלהקה גם מכבדת אותו מאוד מאוד. גם אני התחלתי עם שיר אחד אני זוכר, הכרתי את השיר לזוז, אבל בניגוד לאנשים שאתה מתאר אני רציתי להכיר אותם עוד ועוד וביקשתי מחבר שלי שישמיע לי עוד דברים שלהם וממש התלהבתי אז מהדיסק 'לזוז' ואחרי ההופעת בכורה בלזוז, התחלתי לאהוב את המוסיקה שלהם עוד ועוד. ונחזור בקשר לחשיפה, לפעמים אי אפשר להשמיע הכל במקומות כאלה, אבל רצו בטח לנגן שיר שכולם מכירים ולעשות אותו בגירסא מיוחדת (גרסא מיוחדת מאוד הייתי אומר) וזה מה שיצא אתמול, לפעמים גם אי אפשר להשמיע את מה שרוצים באירועים האלה.

or001

New member
אפשר לאהוב שיר מסויים או שניים

(במיוחד אם הם להיטים) מבלי לאהוב את שאר השירים של האמן או אפילו להכיר את שאר העבודות שלו.

15מפיסטו

New member
תראה.....

אני חייב להגיד לך שאתה נשמע מזה פלספן ומפגר, למרות שאני חושב שאתה לא כזה. אז דבר ראשון-בוא לא ניצור רושם מטועה. יופי. עכשיו רציתי להגיד לך-מה אכפת לך? כאילו זה מפריע לך להינות מהדיסק? מפריע לך להינות מההופעה? תראה כשאני בהופעה אני מסתכל על שאנן, אני מסתכל על אמיר, על דודוש, על יאיא, על גיא, על כולם, ואז אני מבין כמה שאני מבסוט שהם פה, שהם קיימים, שהם עושים לי ולעוד הרבה אנשים שמח. אני לא מתרכז במה שמסביב, זה רק אני והם זה מין טירוף כזה, אי אפשר להסביר-אתה מרגיש כל כך קרוב וכל כך קרוב אליהם שאחרי ההופעה כשאתה מדבר איתם אתה בטוח שאתם מכירים כבר 10 שנים. אי אפשר להסביר את זה.... ואני מבטיח לך, שיש מספיק אנשים כמוני וכמוך שקונים את הדיסק בגאוה, ומביאים להם פרנסה בכבוד. ודבר אחרון לפני שאני מסיים-תזכור את המשפט: "כסף מסובב את העולם" וגם את 24. יום נעים. מפיסטו.

FunkyGiraffe

New member
קלעת בול פגיעה

טוב מצד אחד

זאת זכותם .....אם הם לא יודעים להעריך מוזיקה טובה זאת בעיה שלה אי אפשר להאשים אותם ומצד שני זה באמת מין זלזול באומן ,אבל אצל כל אחד זה נחשב שונה . אם מישהי התרגשה כי איזה מפורסם שהיא נורא נורא אוהבת חיבק אותה או נתן לה נישהק זאת זכותה ואין מה לשנוא אותם
אבל צודק בקשר לדיסקים זה באמת קצת מפריע אבל מה אפשר לעשות ?

miki 0

New member
די

כבר עם החרטוטים! מעריץ זה מילה אחרת למעריך, זה הכל! מה הביג דיל? כולם פה קמים כנגד המילה"להעריץ"למה?זאת מילה שמיועדת רק למי ש"מעריץ"את היי פייב? לא!זאת מילה שמתארת אהדה וסימפטיה לבן אדם\להקה וזהו. אף אחד לא אמר שמעריץ זה מילה אחרת לסוגד...מעריץ זה בן אדם שאוהב לשמוע יצירות של אומן כזה או אחר ,שקונה דיסקים שלו ובמקרה שלנו גם כותב בפורום ... אז לסיום -כולנו מעריצים את הדג נחש,אנחנו לא קופצים עליהם בחיבוקים ונישוקים,אבל כן אנחנו אוהבים אותם!-מעריצים

nap3

New member
אההה לא...?../images/Emo12.gif

אנחנו לא קופצים עליהם בחיבוקים ונישוקים?

shiroo

New member
מה באמת?? אנחנו לא אמורים

לקפוץ עליהם בחיבוקים ונישוקים ? חחחח טוב נו...צריך להזכיר את זה למשה.....(; חחחחחח יאללה מה זה משנה....כל אחד מעריך / מעריץ תלהקה בצורה אחרת.....

דבר ראשון - בלי עצבים, השמש זורחת

והציפורים מצייצות, בואי נרגע ונדסקס על כך עם חיוך :) יקירה, אינני כופה עלייך או על כל אחד אחר לנדות את המילה "מעריץ" אך ורק משום שלי, לערן ו(אני ממש ממש מצטערת אבל אינני זוכרת מה שמה של זאת שהסכימה אותי בנושא ההוא) המילה הזו לא מתאימה. רק הבעתי את דעתי.. האמת שאפילו זה לא, רק בקשתי שלא יקראו לי כך. לי המילה "מעריץ" עושה אסוציאציה ישירה למילה "עריץ"ולכן אינני מסמפטת אותה כלל. פירוש מהמילון: עריץ - אדם תקיף וקשה, אכזר, רשע. כינוי לאדם המכריח אחרים לנהוג לפי רצונו, דספוט, טירן.

fire storm

New member
אולי לא חשבת על זה.

אבל להעריץ בשונה מעריץ זה פועל פעיל, יענו לא סביל, להעריץ זה בעצם להחשיב מישהו אחר לנעלה וגדול, מישהו שאמור להיות אידיאל לכולם.

האמת שאני כן... :)

ובדיוק לשם כך הקפדתי לכתוב שהמילה מעריץ מעלה בי אסוציאציה למילה עריץ. לא טענתי כלל וכלל שזוהי אותה מילה. אך ורק שזה מפריע לי אסוציאטיבית... זה הכל. יום טוב :)

למעלה