מעריב לנוער.

Alexis14

New member
מעריב לנוער.../images/Emo113.gif

לוידעת אם פרסמו את זה כבר (ואם כן אני מצטערת, פשוט לא הייתי במחשב איזה שלושה ימים כי הייתי בטיול ואין לי כח לקרוא הכל...
), אבל במעריב לנוער השבוע יש כמה דברים שקשורים לאבריל- ב´מכתבים למערכת´- מכתב שקשור לכריסטינה נראה לי, ואז בסוף אומרים ´אני אוהבת את אווריל לווין´ או משו כזה, ויש תמונה חמודה שלה - לא מהיפות - בשחור-לבן ולמטה באותו עמוד יש בחירה של פוסטר שלה לשבוע הבא (היא יושבת, ולובשת כל מיני בגדים שחורים והידיים על הראש שלה כזה והיא מכווצת את הפרצוף כאילו היא כועבת... תמונה חמודה...) אז תתקשרו ותצביעו! *הולכת להביא מעריב לנוער כדי להעתיק את המספר ונגעלת מג´סטין טימברלק אור וואטאבר על השער...
* המספר: 067555444- הקישו 1, המתינו, הקישו שוב 1, שוב 1, ואולי תזכו בדיסק... ד"א- יש גם פוסטר של שרה מישל גלר אבל לא להתפתות... וחוץ מזה לא ראיתי דברים אחרים אבל אולי יש במדור רכילות...

PURPLE CHICKEN

New member
ראש 1.../images/Emo11.gif

לכל המעוניינים בראש 1 תמונה של אווריל (אחת שהיא עם כובע ושותה עם קש ממשהו..
) היא אפשרות בפוסטרמאניה! אהה, אני לא זוכרת את הטלפון, אני אבדוק ואגיד לכם יותר מאוחר...
אויש אתם כל כך הולכים לסקול אותי עכשיו אבל אני לא מתכוונת להצביע לה... ומדוע?
1. יש לי כבר מספיק פוסטרים שלה (
) 2. נחשו מי עוד נמצא באפשרויות? טריסטוש / צ´אדוש / צ´רלוש / איך שלא תרצו לקרוא לו
אז, אממ, ברור שאני מצביעה לו
מצטערת אבל לפני השינה אני מעדיפה לראות אותו מאשר עוד עוד פוסטר של אווריל...
חוץ מזה, לאווריל יצביעו מספיק אנשים גם בלעדי...

i l0ve u

New member
את צודקת!

צודקת ב-100 אחוז אני חולה על החתיך הזה!!! חוצמזה אני מעדיפה פוסטר שלו על הקיר {בלי להעליב..}אבל אם כבר לחלום על מישהו אווריל לא אצלי ברשימה חחחח

לאנה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

*רצה לחדר ומתחילה לזרוק דברים באוויר**אני מחפשת גיליון ישן של ראש 1, לייק דודו**כדי לראות מה המס´...**אוח, בלה בלה ג´ינג´ר איתכם**
*

PURPLE CHICKEN

New member
לול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

הנה הטלפון... 067611111. אויש, וצ´אדי כל כך רולז

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ...

יש לו מבט מאוד מהורהר... בעצם יש לו בהמון תמונות מבט מהורהר!
אז, אמממ... *מחפשת את התמונה במחשב* מה?! למה אין לי את התמונה הזאת?!
הו וול... אז, אהה, יש לו שם שרשרת כזאת, וז´קט שחור נדמה לי (
), וחולצה אפורה...
אוינקץ!

לiלה

New member
לדעתי (מותר לי להביעה את דעתי...

למרות שאני לא ירדן... נון?) אז התמונה הזאת שלו לא כל כך יפה...

PURPLE CHICKEN

New member
מה?

מה הקשר לזה שאת לא אני?
ומאיפה הגיע לשם ה"נון"? לא הבנתי...
*נסקלת* בכולופן, יש לו תמונות יותר טובות, אבל כל עוד זה צ´אדוש, וזה פוסטר, זה יהיה על הדלת שלי!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

OMG, ירדנושה, איך לא אמרת לנו ב
מה, מה, מה המספר? איזה יופי שמעריכים את צ´אדוש שלי סופכלסוף! *מתרגשת
*

PURPLE CHICKEN

New member
מה?! לא אמרתי?!

אני... אני... אויש, באמת לא אמרתי!
*רצה לומר לכל השאר* אהה כן, הטלפון- 067611111

speedy123

New member
גם כן המעריב לנוער הזה!

כמה שאלות הם שואלים - בסך הכל רציתי להזמין פוסטר!!! טלפון גיל מנוי\לא מנוי שם שם משפחה בואנה שילכו! בטח יש לי את התמונה הזאת במילא במחשב!

לאנה

New member
../images/Emo45.gif

והכי מרגיז זה השטע בהתחלה... - "המרכזיה, המרכזיה, המרכזיה---" *כעבור שעה תמימה* "---המרכזיה, המרכזיה, המרכזיה..." אנשים, אני מזדקיינת פה!

למעלה