מעריב היום!

Im The Sun

New member
מעריב היום!

יש היום בעתון "מעריב היום" (יום ראשון) באמצע ("משהו עולמי") תמונה של אנג'י עם וכתבה קטנה. קראו... אם היה לי סורק הייתי סורק...

¥EleVatioN¥

New member
עיתון של קולנוע../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

תאמינו או לא רבל יש עיתונים של קולנועעעעעעע יאאאאא חחחחח ואנג'לינה מופיעה שם 3 פעמים
הידד
עיתונים של קולנוע=שווה
אני אסרוק שאני אתקין את הסורק שוב

Ma E

New member
אימאלה../images/Emo70.gif איזה רגלים מפחידות!!!

מאיפה התמונה הזאת!?!? יש לך עוד בסיגנון!? בחיים שלי לא ראיתי אותה

סוזן50020

New member
וואלק מאי!את שמה לב לפרטים מעולה...

כאשר בדקתי לעומק ת'תמונה על רגליה עם נעליים אדומות, ואיך שעיקמה את הרגל האחורית כאילו היתה נורא גמישה...אני דווקא מעדיפה אותה עם מגפיים שחורות שכאלו...

Ma E

New member
אבל בפרימירה היא בכלל הלכה

עם נעלים שחורות.. מפחיד.. הברך שלה כזה בחוץ אימא... אבל אני עדיין אוהבת אותה
חחחחחח

dilan angel

New member
התמונה הזאת צולמה כש...

אנג'י יצאה מהמכונית לאולפן של טי אר אל לפני כחודש. היא קצת מעדה והרגליים שלה יתעקמו,אבל למזלנו היא לא נפלה... בקשר לברך-אני רואה בהרבה תמונות שיש לה מן גבשושים על הברך..זה מוזר באמת...

גם אני הבעלים הגאה של

העיתון שמחולק בחינם בקולנוע, שנקרע Time Out... אבל הוא מופץ רק ב"גלוסוס גרופ", בגלל זה לא תמצאו אחד בכל בית קולנוע...

Im The Sun

New member
מנצל"ש

התמונה מהקליפ המדהים של קורן שלא ידעתי עך קיומו עד אתמול תודות לdilan angel. השאלה היא אם זה רק אני או שאנג'י נראית ברגע הזה בת 19? תמונה מדהימה!

dilan angel

New member
באמת קליפ מדהים,שיר מדהים

ואנג'י מדהימההההההההההההה אני בדרך כלל לא שומעת מטאל אבל השיר באמת יפה!

¥EleVatioN¥

New member
השיר יפה רק בגלל שאנג'י..../images/Emo129.gif

בקליפ ורק בגלל שהוא השיר הרישמי של טומב 2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא סתם שיר לא רע לא שמעתי שירים אחרים שלהם אבל חפיף הפסקול דיי איכזב אותי
[של הסרט השני]

Ma E

New member
דווקא לא ממש.. עוד דלא קניתי אבל...

הורדתי את כל הדיסק והוא חביב... הוא רוק כזה.. והקודם הוא כזה יותר הוואסים וכאלה.. יותר סגנון שאני אוהבת.. קניתי אותו רק בגללל המוסיקה לא בגלל אנג'לינה.. אבל אני רוצה לקנות גם את החדש... איפה יש אותו כבר

¥EleVatioN¥

New member
אני אקנה תפסקול../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

>מעריצה מכורה< אני תופסת את מי שקבע אתהשירים אני פותחת את אמא שלו מזה צריך להיות????????????? תאמת לא הרגשתי תפסקול ממש בסרט אולי 2 שירים שעדיין לא שמעתי אבל מה ששמעתי נחמד לא רע הקודם היה פשוט מצויין

למעלה