מערבולת שכזו

gili23

New member
מערבולת שכזו

היי, אני ילידת 04.09.1976 הכרתי בחור מקסים 04.05.1976 הכל פרח עד שלפתע הוא החליט על קשר אפלטוני בלבד, הבנתי שהוא במעין תסבוכת לא מובנת עם קשר מהעבר שלא מרפה, אך משום מה אני מסתובבת עם תחושת בטן מוזרה שמשהו אמור לקרות, אני לא מצליחה לקלוע אם הסבר יהיה לטובה או לרעה. אם תוכל לתת לי כיוון מסויים - אם עליי להרפות ולקבל את המצב כמו שהוא. קשה לי לבטוח ונתתי מעצמי וכעת, כאילו אני מחזיקה את עצמי בכוח כדי שלא אתפרק. תודה רבה מראש

להרפות.

יש מקרים שבהם אנחנו מעורבים מדי, בעיקר כשמישהו אחר קובע עבורנו את הכללים, ומשאיר אותנו כביכול בלי שליטה במצב. נראה שהוא באמת מעורב במשהו אחר, אבל מבחינתך - כדאי לתת לו בעצמו להחליט מה הוא רוצה לעשות עם זה, ולא להתערב. התערבות תהיה רק מזיקה לקשר שרק החל, שכן זה אינו קשור אליך ישירות. לדעתי, אם את עדיין יכולה - להרפות, לתת ללב קצת לנוח, להתבונן, ו.. להקשיב, ובעיקר לעצמך. שכן את זימנת כעת לחייך חוויה מסוג כזה מסיבות פנימיות כלשהן, וכדאי באמת להתבונן ולהקשיב מה זה עושה לך, לראות איך את מתמודדת כעת עם חוסר הודאות, ולשחרר את המקום הזה כדי לתת לשניכם את החופש לבחור. קשה - אבל אפשרי..

gili23

New member
דרך אגב, טעיתי בתאריך שלו../images/Emo10.gif

התאריך שלו הוא 06.05.1976 היומיים האלה משמעותיים? ובלי קשר - האם כל שעה, יום, כל כך משמעותיים בין אדם לאדם? תודה וסליחה

למעלה