מעקב ...

יעלה לי

New member
מעקב ...

שאלה לבנות קופ"ח מכבי שעוברות מעקב זקיקים: איפה אתן עושות את מעקב הזקיקים שלכן? אצל הרופא שלכן, או במרכז בריאות האישה?

m i c h a l y

New member
אני עשיתי אצל

הרופא שלי, אבל לא לכל רופא יש אולטרסאונד. באופן עקרוני אני יודעת שאת צריכה לפנות לרופא הנשים, לקבל הפנייה וללכת למכון אולטרסאונד הקרוב לביתך... בהצלחה, מיכל.

יעלה לי

New member
את עשית גם בדיקות דם במקביל??

כי אני צריכה בדיקות דם + א"ס, ואז איך עושים את זה אצל רופא נשים??

m i c h a l y

New member
כן.

יותר נכון - חודש אחד עשיתי בדיקות דם, ובחודש שאחריו מעקב. עם הבדיקות זה היה די פשוט - קיבלתי מהרופא המטפל את הטופסיאדה, והלכתי לאחות במרפאה הקרובה אליי. ממש פשוט.

יעלה לי

New member
לפי מה שאת מתארת

בדיקות הדם הן לא בדיקות של מעקב, אולי פרופיל הורמונאלי??? בדיקות דם שעושים במעקב, צריכים להיות צמודים לאולטראסאונד שנעשה 10 דקות לפני (או אחרי) ככה אפשר לעקוב אחרי רמת ההורמונים במקביל לגודל הזקיקים, ולאתר ביוץ, או בעיה כלשהי אחרת. הפרוצדורה הזו לא ככה אצלך? איך זה הולך אצלך? איך יודעים אצלך שיש לך ביוץ? על סמך מה?

מעיןבר

New member
מעקב זקיקים במכבי

עשיתי בזמנו ב"רמת מרפא" בר"ג. אני אישית לא עשיתי בדיקות דם אבל הרבה בנות שנמצאות שם כן עושות ויש אחות זמינה בדיוק לזה. הנוהל שם פשוט - כל יום בין 7:30-9:00 זה הזמן לבדיקה, פשוט באים ונרשמים בתור (יש בד"כ זמן המתנה ארוך). בפעם הראשונה עוברים בקבלה עם הפניה, בסוף מקבלים כרטיס בתוקף לחודש ואז לא צריך הפניות חוזרות אלא רק לעבור לקבל מדבקות עם הפרטים שלך. לא יודעת מה הנוהל במרפאות אחרות אבל שיהיה בהצלחה...

פּוֹנְג

New member
אני עשיתי ברמת מרפא ברעננה.

אני הגעתי דרך מכבי אבל אני חושבת שיש להם שם הסדר עם כל הקופות. קובעים תור מראש והטכנאיים/רופאים מתחלפים על פי המשמרות שלהם (חיסרון גדול לדעתי, אבל זה מה יש)

זוג חדש

New member
אני עשיתי אצל הרופא שלי

אם את צריכה המלצות לרופא ברמת גן - אני ממליצה בחום על הרופא שלי. וכן הוא מופיע כבר בטאג ליין. דר' גדעון מור

למעלה