מעקב פגפגים

meravhs

New member
מעקב פגפגים

קראתי קצת בפורום ורציתי לשאול. לעפרי אין מעקב פגים בקופ"ח או בפגיה, אנחנו מבקרות רק בטיפת חלב (וכולם כבר יודעים שאין הרבה משותף בין טיפת חלב לפגים) בטיפת חלב האחות שוקלת אותה ובודקת לה היקף ראש +חיסונים. אז האם יש מקום שאנחנו לא מבקרות בו? מירב ד.א. אני בקופ"ח מכבי

hagit2000

New member
מעקב פגים

כשאנחנו יצאנו מהפגיה, נאמר לנו שמגיע לנו מעקב להתפתחות הילד. יש להם קריטריונים לזה. נדמה לי פג שנולד מתחת ל- 1.5 ק"ג. במסגרת המעקב להתפתחות הילד היינו כשנה במעקב פגים, ועכשיו אנחנו סתם בהתפתחות הילד.

בהחלט כן

מתפקידה של טיפת חלב לשלוח אותך למרפאת מעקב להתפתחות הילד. הם מודאים למגבלות ההבנה שלהם ואצלנו הם ממש התעקשו שנראה להם לאנחנו הולכים (היא אפילו רצתה לבוא איתנו פעם ראשונה...אמאלה). הקיצר, כן. אין קשר לקופת חולים. מבית החולים לא הזמינו אתכם למרפאת מעקב? אני החלטתי שאני רוצה את המעקב הכי טוב לאיה וויתרתי על המעקב של בית החולים. אז תרימי טלפון לטיפת חלב ותשאלי אותם דוגרי. בכל מקרה, אני ממליץ שוב ושוב על מכון חנה חושי בבני ציון והנהלתו של פרופ' תירוש...

26יפעת

New member
מצטרפת לאורן

כפי שציינתי זה נראה לי ממש שווה! לא הייתי מפסידה את זה במיוחד אם אפשר בחינם (במכבי לא עשו לי בעיות עם ההתחייבויות)

חברה שהייתה איתנו בפגייה

ויש לה תאומות שנולדו 2 קילו, (אבל בשבוע 35, בגלל זהפגיה). לא נתנו להם מעקב פגים. והיא מאוד רצתה, התקשרה למנהל הפגיה והוא הפנה אותם. אולי אפשר לפנות לפגיה? אמא של עופרי

כדאי רצוי ואף מומלץ!

להיות במעקב במכון להתפתחות הילד (מכבי ביפו, 03-5122109). יש שם פיזיותרפיסטים מעולים, קלינאית תקשורת מקסימה והמנהל ד"ר אנטמן, שיש לו טביעת עין והמון נסיון - הייתי אומרת אפילו יותר מאשר לאחות בטיפת חלב!

למעלה