מעקב פגים

אליסה31

New member
מעקב פגים

הי לכולם, אייל נולד בשבוע 32+6 במשקל 1520 ועכשיו כבר 4500. צפוי לנו מעקב התפתחותי פעם ראשונה (3חודשים מתוקן) השאלה שלי איפה עדיף? באיכילוב או במכבי במכבי המזכירה הזהירה שאם אני מתחילה מעקב באיכילוב אי אפשר לעבור למכבי לטיפולים כמו פיזיוטרפיה וכו' שאלתי אותה אם יש לזה השלכות כספיות והיא ענתה שלא, אך שוב הזהירה שכל המעקב וטיפולים יהיה שם ואי אפשר לעבור למכבי כעיקרון, היא אמרה שאין כרגע בעיה להשיג טופס 17, כי הם בעומס. האם מישהו עושה או שעה מעקב באיכילוב? תודה ורק בריאות לקטנטנים

טלי 220

New member
אני עשיתי במכבי ביגאל אלון

ושם הייתי ממש מרוצה מאנשי המקצוע. זה תלוי איפה את גרה ולאן את מתכוונת ללכת.... בכל אופן שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שמשהי שהיתה כאן באיכילוב תדע לענות לך.... וגם, איזה מעכבים בדיוק? כי אני עשיתי חלק באיכלוב (אולטרסאונד מוח ) ושמיעה בתל השומה והשאר במכבי, ככה שהשאלה היא מה זה "מעכב פגים"

אליסה31

New member
הכוונה מעקב התפתחותי לפגים

כרגע אין שום בעיה התפתחותית הנראית לעין והמלצה למעקב התפתחותי עוד קיבלנו בפגיה... כל הבדיקות כמו US מוח ושמיעה גם המשכנו באיכילוב

טלי 220

New member
אה...

אז כמו שאמרתי לך, אני עשיתי ביגאל אלון במכבי והצוות שם נהדר. אני חושבת שאחד הדברים החשובים זה ענייני תורים, כי כידוע התורים בכל מקום רחוקים מאוד... אין לי דרך לעזור לך יותר מזה. שהיה בהצלחה, שלאן שתחליטי ללכת- המעקב יהיה קצר ותקבלו פטור מהר :) ואוליעוד תגיח משהי מאיכילוב להגיד לך את דעתה, או בכלל משהי שיש לה עהמלצה על מקום מסויים, חורף בריא!!

yayash80

New member
הייתי בודקת שוב

נראה לי שהמזכירה הטעתה אותך. כן אפשר לעשות מעקבים בבית החולים שילדת, במכון להתפתחות הילד ולעשות את הטיפולים שהם ממליצים בקופה. לפעמים יותר נוח להם (וזול) לעשות הכל בקופה ולפעמים סתם המזכירות לא יודעות על מה הן מדברות..... אני הייתי מבררת שוב עם אדם יותר מוסמך לענות. ובתור המלצה: ממליצה לעשות מעקבים בבית החולים ואת הטיפולים בקופה, זה מה שאני מאמינה שהכי נכון במקרים שאין צורך לעשות הכל בבית החולים. (עיניים מקצועיות יותר של צוות מרפאת פגים שבקיא בכל הניואנסים הקטנים ומרכז הכל בשבילך).

yayash80

New member
אה, ושכחתי...

אני ילדתי בתל השומר, לא איכילוב, אבל גם אנחנו במכבי. מזל טוב!!!!

אליסה31

New member
תודה בנות

אני גם חושבת שעדיף לעשות בבית חולים, הם גם כותבים שהם בקשר הדוק עם רופאי הפגייה. אני מקווה שלא יהיו לנו בעיות עם מכבי אם נצטרך טופס 17 לטיפולים בעתיד....

למעלה