מעקב משלוחים

lollipop161

New member
מעקב משלוחים

היי!! (איזה טוב שיש פורום כזה)!
אז ככה, הזמנתי שני פריטים ב29 ו30 לנובמבר והם עדיין לא הגיעו. לשניהם מספרי מעקב:
WD019815468CN
WD019809008CN
אני די חדשה בעניין וזו פעם ראשונה שקיבלתי מספרי מעקב לפריטים. ממה שהבנתי הם יצאו מסין ומאז לא שמעתי עליהם. יש דרך לעקוב אחריהם בישראל? כי המספרים לא עובדים בדואר ישראל.
דווקא שבוע לפני שהזמנתי את אלה, הזמנתי פריט נוסף והוא הגיע יחסית מהר ממה שאני רגילה (שבועיים וחצי). אז לא מבינה מה קרה עם אלה... אחד המוכרים כבר שלח הודעה מיוזמתו ושאל אם קיבלתי, עניתי שלא.
תוכלו לעזור לי??

trilliane

Well-known member
מנהל
נסי לבדוק אותם באתר track17

https://www.17track.net/en/
וקחי בחשבון שייתכן שלא מופיע כלום בדואר כי עוד לא הגיעו אליו... אולי תקועים בשדה התעופה / במכס / אי שם בדרך...
רק בשבוע האחרון הגיע אליי מוצר קטן מסין שהזמנתי ב-23/11... סטנדרטי.
משלוחים מסין איטיים במיוחד ולא פעם מגיעים תוך חודש-חודשיים, אין מה להתרגש, רק להתאזר בסבלנות רבה.
לפעמים יש מזל ומשלוחים מגיעים מהר יותר, אבל גם אם קיבלת בינתיים מוצרים שהזמנת מאוחר יותר זה לא אומר כלום.
אם הזמנת מאיביי בדקי מה התאריך האחרון המשוער להגעה, ממנו יש לך 30 יום לפתוח תיק. סביר להניח שיש לך עוד זמן רב, אין מה להילחץ כרגע.

lollipop161

New member
חיפשתי, אין מידע.

באתר של WEDO שהמוכרים הביאו, רואים ששניהם תקועים כבר ימים טובים במצב של Departure from outward office of exchange

אני אמתין...
ועוד שאלה לא קשורה, למה יש מוצרים שאין אצלם אפשרות לעשות Add to cart? אין דרך אחרת לשים אותם בצד? זה מעצבן..

trilliane

Well-known member
מנהל
באיביי לא ניתן להוסיף לעגלה/סל מוצרים שמפורסמים בזירה אחרת

אם את גולשת בזירה האמריקנית (eBay.com) והמוצר פורסם בזירה אחרת (בריטניה, אוסטרליה וכו' – תראי לפי המטבע המקורי, אם הוא אינו דולר אמריקני אלא רק מומר אליו) לא תוכלי להוסיף אותו אלא אם תגלשי דרך הזירה שבה הוא פורסם.
&nbsp
כדי לשמור מוצרים בצד לאח"כ את יכולה פשוט להוסיף אותם לאחד הרשימות שלך (למשל watch list או wish list). כך אני נוהגת.

אורון47

New member
לא ממש בצד, אבל עדין ניתן לחזור אחר כך. watch list ודומיו

לא בטוח האפשרויות האלו עומדות לרשות משתמש לא רשום.

infoshop

New member
מוקדם מידי...

לוקח כ 40 יום ואולי יותר בימי סוף השנה במה שקשור לסין. ואצלנו... בדואר פיגור רב בשחרור חבילות.

למעלה