במהלך IVF רציתי לדעת איך זה אצלכם? לוקחים 6 ימים את ההורמונים(מנוגון ,גונל וכו ואז באים למעקב?) אין טעם לבוא קודם לראות מה התגובה? (הבטן שלי מקרקרת ואני חוששת....)
אולטראסאונד ביום השני.(רק דם) פשוט התחלתי עם דקקפטיל וביום 3 עם 4 מנוגון וזהו .אמרו לי לבוא ביום 9 לאולטראסאונד וזקיקים. הרגשתי שמשהו פה מחופף. אני מקווה שלא הלך לי הטיפול
את עבודתם נאמנה...האם זו הפעם הראשונה שלך? אם לא, אז הם כנראה מסתמכים על התגובות שהיו לך בעבר, ככה זה אצלי. אם את מודאגת למה שלא תבקשי להקדים תור??אין שום סיבה שיסרבו לעשות זאת
שכחתי-ביום ה-3 למחזור עשיתי US לבדוק אם אין ציסטות, ואז אמרו לי להתחיל זריקות ביום 4 או 5 ואז באתי ל-US הסתכלו עליו ואמרו לי שלא צריך בדיקות דם. יצא שעשיתי רק 2 בדיקות דם, יום ויומיים לפני השאיבה.
שלא הלך עלי הטיפול. נראה לי מהתחלה מוזר שלא ביקשו ממני לבוא למעקב. כנראה שהיתה טעות שלהם. בימים הראשונים למנוגון הרגשתי שהבטן מה זה מקרקרת ועכשיו כבר לא ואפילו יש לי הפרשה ביוצית.
בדרך כלל עושים ביום השלישי US כדי לוודא שאין ציסטות, אבל לא תמיד, ולא אצל כל רופא. זה שהבטן מקרקרת ויש הפרשות זה בגלל שהE2 מתחיל לעלות. שיהיה בהצלחה נועם