מעקב זקיקים

קליאו

New member
מעקב זקיקים

במהלך IVF רציתי לדעת איך זה אצלכם? לוקחים 6 ימים את ההורמונים(מנוגון ,גונל וכו ואז באים למעקב?) אין טעם לבוא קודם לראות מה התגובה? (הבטן שלי מקרקרת ואני חוששת....)

sab sab

New member
מה הרופא שלך ביקש??

אצלי , למשל, אני תמיד עושה בדיקת דם +US ביום השני של המחזור ( לבדוק שאין ציסטות) ואז ביום ה-5 ואחר כך כל 3 ימים עד השאיבה...ב-ה-צ-ל-ח-ה

קליאו

New member
לא עשיתי

אולטראסאונד ביום השני.(רק דם) פשוט התחלתי עם דקקפטיל וביום 3 עם 4 מנוגון וזהו .אמרו לי לבוא ביום 9 לאולטראסאונד וזקיקים. הרגשתי שמשהו פה מחופף. אני מקווה שלא הלך לי הטיפול

sab sab

New member
אל דאגה! אני בטוחה שהם עושים

את עבודתם נאמנה...האם זו הפעם הראשונה שלך? אם לא, אז הם כנראה מסתמכים על התגובות שהיו לך בעבר, ככה זה אצלי. אם את מודאגת למה שלא תבקשי להקדים תור??אין שום סיבה שיסרבו לעשות זאת

קליאו

New member
צודקת../images/Emo51.gif

אני סומכת מאוד חלקית על הרופאים..כמה פישולים היו לי עם תזמוני ביוץ..לפני ההפריות ..אל תשאלי

hyb

New member
גם אני באתי רק אחרי 6 ימים

בפעם הראשונה לאולטרסאונד זקיקים. ואח"כ כל 3 ימים לפי הצורך

hyb

New member
לא-ביום השישי של ההזרקה

זה היה יום9 או 10 למחזור

hyb

New member
לא הייתי צריכה

שכחתי-ביום ה-3 למחזור עשיתי US לבדוק אם אין ציסטות, ואז אמרו לי להתחיל זריקות ביום 4 או 5 ואז באתי ל-US הסתכלו עליו ואמרו לי שלא צריך בדיקות דם. יצא שעשיתי רק 2 בדיקות דם, יום ויומיים לפני השאיבה.

קליאו

New member
אני מקווה

שלא הלך עלי הטיפול. נראה לי מהתחלה מוזר שלא ביקשו ממני לבוא למעקב. כנראה שהיתה טעות שלהם. בימים הראשונים למנוגון הרגשתי שהבטן מה זה מקרקרת ועכשיו כבר לא ואפילו יש לי הפרשה ביוצית.

נועם@בת

New member
ביום החמישי או הששי

בדרך כלל עושים ביום השלישי US כדי לוודא שאין ציסטות, אבל לא תמיד, ולא אצל כל רופא. זה שהבטן מקרקרת ויש הפרשות זה בגלל שהE2 מתחיל לעלות. שיהיה בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
רגע, יום שלשי לוסת US

ויום חמישי ששי לזריקות (שזה שביעי שמיני לוסת). נועם

למעלה