מעקב זקיקים שני

diklak

New member
מעקב זקיקים שני

יום חמישי האחרון עשיתי מעקב זקיקים ראשון אחרי שלקחתי אקקלמין ביום ה 5 למחזור, ובמעקב ראו רק זקיק אחד בגודל 10 והרירית היתה 5.5. היום שוב עשיתי מעקב זקיקים והזקיק נשאר 10 והרירית גדלה ל 7 , למה זה ככה? האם יש לי בעיה שהזקיק שלי לא גדל עוד? האם בימים אלו שאני עושה את המעקב כדאי להמשיך לשכב עם בעלי בתדירות של יום כן יום לא אם אין עדיין זקיק מתאים לביוץ??? או שכדאי בכל מקרה להמשיך? שכחתי לציין בהתחלה ,שאף פעם לא היה לי מחזור סדיר וזה הסיבה שהתחלתי את הטיפול. יש לי מעקב זקיקים נוסף ביום שלישי הקרוב כדאי ללכת בכל מקרה? יש סיכוי שהוא יתפתח לגודל המתאים או שאני אחכה ליום חמישי?

בולה101

New member
בטח שכדאי

דיקלה, מה קורה לך?????. בטח שכדאי ואפילו רצוי. את לא ציינת באיזה יום את למחזור אבל בכל מקרה זו המטרה של המעקבים- לעקוב. אז אל תפסיקי . ולגבי השאלה האם כדאי בכל מקרה ל.... עם הבעל מה קורה לנו??? האם בגלל הטיפולים איבדנו את הספונטניות ואת החדווה שבדבר
??? תעשי חמודה , תעשי הכל שום דבר לא יכול להזחיק, רק להועיל

diklak

New member
אבל אין כבר כוחחחח!!!!!!!

כל הכיף שהיה בדבר חלף לו , כל מה שאנחנו חושבים עליו זה האם הפעם זה יצליח ,אנחנו כבר מנסים יותר מ 9 חודשים!!!! סתםםםם זה כיף אבל לפעמים מתעיפים , לא נורא אבל נמשיך בתקווה שהחודש הוא החודש. דרך אגב אני ביום ה 16 למחזור.

נועם@בת

New member
אם כבר אין כוח, אז חכו

שהזקיק יגדל קצת. הזקיק גדל בקצב של 1-2 מ"מ ליום (זקיק שקרא את הספר), לכן יש לך לפחות עוד 4 ימים. חכי לUS של יום חמישי ותראי מה המצב. כדי לא להתעייף, נסי לפנק את הבעל. צאו לסרט, צאו לבלות. את זוכרת את הימים ההם שרק רצית להגיע הביתה ולהכניס אותו למיטה
? נסי לשחזר את הימים האלה. אולי קצת יין יעזור, אולי סרט מעניין, העיקר שזאת לא תהיה משימה אלא אהבה. בהצלחה נועם

eran75tal

New member
../images/Emo8.gifשווה לנסות - לנו זה עבד!!!

הי דיקלה, בטח שכדאי לנסות. אי אפשר לדעת מה יהיה. חנו היה בדיוק אותו דבר, זקיק שלא התפתח, הרופא מדד רק 10 מ"מ ואפילו אמר לנו שכנראה החודש כבר לא ילך וננסה שוב בחודש הבא. למרבה ההפתעה ונגד כל הסיכויים , דווקא במחזור הזה נכנסנו להריון!!! פשוט לא האמנו כי ידענו שאין סיכוי.... אנחנו גם ניסינו כמעט שנה להיכנס ספונטנית, ורק בחדשים האחרונים התחלנו עם איקקלומין.. בקיצור, תהיו אופטימיים, תמשיכו לנסות והכי חשוב, בלי לחץ ( אני יודע שקל להגיד וקשה ליישם , אבל בכל זאת...) בהצלחה.

למעלה