מעקב זקיקונים

מעקב זקיקונים

היום בבוקר, (יום 9) היינו בבית החולים ונצפו הרבה זקיקונים קטנטנים (כדברי אשת ה US) מה זה אומר? כמו כן, אמרו להמשיך עוד יומיים עם הגונל ולחזור לבדיקת US ביום ראשון. מנסיונכן, קופת חולים תאשר טופס 17 לבדיקה באותו היום? אפשר להשתגע מהבירוקרטיה שם...

dvoriz

New member
אני מבינה שאת חדשה בתחום

אז שיהיה לך הרבה בהצלחה, וזה יהיה הטיפול האחרון שלך. בקשר לשאלות שלך, במעקב ביוץ עוקבים אחרי התפתחות הזקיקים ברחם, הזקיקים צריכים להגיע לגודל 16-20, וכדי לגדל אותם, צריך להזריק את הגונל. הזקיקים שלך עדיין קטנים ולכן תצרכי לבוא עוד פעם-פעמים למעקב, וכשהזקיקים יגדלו, יקראו לך לבוא להזרעה. אני בחודשים הראשונים הבאתי לכל פעם שבאתי טופס 17, קופת חולים לא הסכימה לתת לי בקלות טופס 17 לבדיקות דם ובוודאי שלא להזרעה, עד שהאחות דיברה עם המזכירה, והם אמרו לי שמהיום מספיק טופס 17 אחד של שיחת רופא לחודש, וזה כולל את כל הביקורים במרפאה. אז תנסי לבקש גם, נראה לי שהם נותנים את זה למחוזות מסויימים. אז המון בהצלחה, ותבשרי מהר בשורות טובות.

ל א ו

New member
אם אני לא טועה

את בשלב ההפרייה? - כי אם כן את אמורה לקבל טופס 17 אחד לשלב א' ולשלב ב' שלב א' זה המעקב ובדיקות הדם ושלב ב' זה השאיבה וההחזרה. לגבי הזקיקונים, זקיקונים קטנים זה כאלו שמתחת ל10 ועדיין לא נחשבים , תאמיני לי ביומיים הם יכולים לגדול - שיהיה בהצלחה!

נועם@בת

New member
אם אני זוכרת נכון את בדרך להזרעה

(אם אני לא זוכרת נכון סליחה, פשוט לא סיםק שום אינפורמציה בשאלה). בשלב הזה עדיין לא התפתח זקיק מוביל. עכשיו את מבינה למה ציידו אותך במרשם לכל כך הרבה זריקות? תצטרכי להמשיך להזריק עד זקיק אחד או יותר יתחילו להפתח ולגדול מעל היתר. כשיגדלו מספיק תקבלי כוריגון ויעשו לך הזרעה. בהצלחה שבוע טוב נועם

לא להאמין ../images/Emo70.gif

הגענו לבית החולים ברבע לשבע. סרבו לקבל אותנו כי לא היה לנו טופס 17. חזרה לקופת חולים. בקשות ותחנונים לטופס 17. אישרו לנו חריג. נו באמת!? מה ביקשנו? לעשות בדיקת דם ו US בבית החולים? חזרנו חזרה. עומדים שעה בתור הארוך. מגישים את הטפסי 17 שהבאנו ואז אומרת לנו המזכירה "בשביל מה הבאתם טפסי 17? יש לכם את הטפסים הקודמים והם מספיקים לכל החודש..."
וזה עוד אחרי שהאחות אמרה לנו בפירוש שצריך טפסים חדשים! בבדיקה גילו את אותם הממצאים - זקיקים קטנים. מעניין מה יהיה עכשיו.
אוף.

עמית@

New member
אוף איזה יאוש!

אולי צריך להגדיל מינון? יכול להיות שהמינון הזה לא מדגדג את השחלות שלכם

צודקת ../images/Emo45.gif

כרגע הודיעו לנו שמעלים לנו את המינון ל 1.5 למשך 5 ימים, ואז US שוב ביום שישי. זה נשמע הגיוני? למשוך עוד שבוע כעת בלי US? נקווה שהזקיקים לא יהיו גדולים מדיי

נורא מרגיז../images/Emo46.gif

אני כל כך שונאת את החוסר תיאום הזה שגורם לנו לטרטר את עצמינו בלי סוף. באיזה שלב של הטיפול את? כמה ימים את כבר מזריקה? מאחלת לך שהזקיקים יתפתחו יפה, יצמחו והלוואי וזה החודש שיביא אותך להריון המיוחל. אז שיהיה המון בהצלחה.

יציואפי

New member
אם אני זוכרת טוב

בשלב של ההזרעות קיבלתי (אני במכבי) לרמת מרפא הפנייה אחת של רופא והן מביאות לך בתחילת החודש מן "כרטיס כניסה" שטוב לכל החודש. בבית חולים הבאתי טופס 17 פעם אחת בפעם הראשונה ומאז רק באתי לקבל מדבקות לאותו יום או לשבוע מראש. בפירוש לא צריך טופס 17 כל פעם. זו חוצפה מה שקרה לכם. אני הייתי מתלוננת בהצלחה!

מאוחדת1

New member
אל תדאגי

אני עובדת בקופ"ח ואף פעם לא עושים בעיה בנושא באיזה קופ"ח את חברה?

למעלה