מעקב דואר לברזיל

מעקב דואר לברזיל

מישהי יודעת באיזה אתר אפשר לעקוב אחרי חבילות שנשלחו לברזיל? ועוד שאלה, הצהרת מכס, זה הפתק הירוק הזה שאני יודעת שיש עליו מחלוקת אם צריך או לא, אבל בכל מקרה כתוב עליו לחבילות מעל 400$ כך שזה במילא לא רלוונטי לא כך? תודה!!

או *מישהו* כמובן

אני רגילה לגלוש בפורומים בנושאי יצירה שיש שם רק בנות

E i t a n 47

New member
אפשר לעקוב באתר של הדואר הברזילאי

אחר משלוח מישראל אבל צריך לדעת פורטגזית....

תודה אנסה לפענח מה הולך שם

יש עוד זמן.... בנתיים בדואר ישראל מופיע לי שאין בכלל נתונים על הפריט, מדאיג ביותר

milshake

New member
דואר ברזיל

זו הכתובת: http://www.correios.com.br המעקב אחר חבילות זו התיבה הכחולה בצד ימין שכתוב עליה Rastreamento de objetos איפה שיש 13 digitos שזה כמובן 13 ספרות. אבל בטח יהיה מידע רק אחרי שזה התקבל. מתי שלחת את החבילה בדואר שאת חוששת?

שלחתי אותה רק היום אבל

כרגע אני חוששת מכמה סיבות- הראשונה, לפני שנה בערך שלחתי 2 חבילות לארגנטינה ואף אחת מהם לא הגיעה עד היום (גם לא חזרה אלי), אז אני תוהה אם זה מייצג בעיה כלשהי לשלוח לדרום אמריקה...ֿ השנייה היא שדואר רשום נקלט באופן מיידי בדואר ישראל ואמורה להתקבל הודעה שדבר הדואר התקבל בסניף.... אבל לי עדיין כתוב שאין בכלל נתונים על החבילה שהקלדתי, כאילו זה לא קיים! מטריד... אבל זה לא קשור לברזיל.
תודה על ההסבר!

milshake

New member
זה לא תמיד באותו יום

אתמול שלחתי שתי חבילות ולא הופיע מידע אתמול, היום יש.. נראה לי שזה גם תלוי בפקידים. אני כבר שלחתי 3 חבילות לברזיל שהגיעו בסדר

סיגליתא

New member
לפי נסיוני, בדואר ישראל, מתקבלת הודעה

כשהחבילה נשלחת לייעדה וזה לוקח יום או יומיים

למעלה