מעצורים

in stigmata

New member
מעצורים

חדש וסקרן להבין את הנושא הזה, ויש לי שאלה שכבר הרבה זמן מנסה להבין אותה: מה אני ומי אני, גם במובן מגדרי וגם במובן רוחני, יש בי מעצורים כשאני פעיל רוחני יש מחסום ומשתחרר בי צד אחר שלא תמיד מובן לי מה אני עושה איתו, ספק שחרור מיני, ספק שחרור מגדרי. הצד הרוחני שלי הוא קסם שלא יוצא לי להכיר אותו לעומק, רק הבנה מהצד, מעשים מעורפלים (כישרון מבוזבז) וניסיונות כושלים (הבנה אלוהית-חזרה בתשובה). איפה בא לידי ביטוי מסע הנשמה שלי, ואך אני שובר את המחסום? ורק דבר אחרון, כישרון, בכל נושא ועניין בא עם הנשמה או נלמד עם הזמן?

רותי 11

New member
מעצורים נוצרים כשאנחנו לא מרגישים מוכנים

למשהו או כשאנחנו חוששים ממשהו וזה יכול להיות כל דבר ולכן אתה כאן כדי להתגבר על אותם מחסומים וספקות כדי להכיר את עצמך לעומק כדי להגיע להוויה שלך, זה למעשה המסע שלך. הצד הרוחני תמיד קיים אנחנו לא תמיד שמים לב לזה כי אנחנו חושבים שזה הגוף הפיזי, אבל הגוף הפיזי לא יכול להתקיים ללא הרוח ככה שהשילוב בין שניהם הוא זה שמביא לנו חיים. וכדי להכיר את הצד הרוחני שלך פשוט תהיה אתה תחיה את עצמך כמו שאתה תן ביטוי לכל החלקים שבך בלי חשש ומעצורים וכישרון זה משהו לרוב מולד למרות שאפשר בהחלט לרכוש אותו אבל אם יש נטיה לדבר מסויים ועושה רושם שאין את הכשרון לכך כנראה שאנחנו שם צריכים להוציא אותו לפועל, להביא אותו לידי ביטוי כל אחד בוחר בדרך אחרת להתוודע לכשרון שלו. לדוגמא בכולנו טמונה היכולת לתקשר, אבל רובנו לא עושים זאת חלקנו מתחברים לזה דרך לימוד מעשי ואצל חלק מאיתנו זה נפתח לבד, וזה כמו הכשרון

snoopytush

New member
היי תיתי

אני מאמינה שזה גם וגם. יכול להיות שייירים של עקבות לדעתי מגלגול קודם שאולי יתבטאו ככישרונות ויש את הכישרון הגנטי אבל זה גם עיניין של טיפוח. ורצוי כמובן מגיל צעיר כשהמוח הכי פתוח לקלוט ולהתנסות בדברים חדשים עם זאת לעולם אל תאמר לעולם לא:p

snoopytush

New member
ועוד משהו שלא קשור לפורום בכלל אתה חייב

לי מפגש כי ביטלת את המפגש הקודם שקבענו. ולא ראיתי אותך הרבה זמן פור גאד סטייק

למעלה