מעצורים חורקים

kfirfir

New member
מעצורים חורקים

שלום לכולם לפני שבוע קניתי אופני זנב קשיח עם מעצורי דיסק ברגע שהגעתי הביתה שמתי לב שהמעצור הקידמי חורק בצורות מטורפות כל האיזור שומע את החריקות האלה התקשרתי אליהם אמרו לי ככה זה שזה חדש טיול שתיים זה עובר ונסעתי כבר כמה טיולים טובים של סביבות ה-20 ק:מ וזה עדיין לא עובד שאלתי אנשים אמרו לי לנקות עם אציטון את הדיסק נסיתי גם לא עזר קיצר אני מיואש ברמות על, קניתי את האופניים עם חבר ואצלו אין את זה ולי כן מה אתם אומרים הבעיה אפשר לסדר את זה לבד או שלחזור לחנות אשמח לתושובות כפיר

NwdIL

New member
רוץ חד ושתים לחנות שקנית - המעצור לא תקין

סביר להניח וזה קורה גם באופניים חדשות שאיכשהו בהובלה נגע שמן ברפידות גש לחנות אמור להיות לך אחריות - על פאק יצור לשנה ,זה בדיוק פאק יצור אתה לא אמור לצאת מחנות אופניים שהברקס מרעיש ,לך כי כמה שעובר הזמן זה יוצר בעיה בינך לבין החנות. נסה לא להגיד ששמת איזה חומר כי זה ישרוף אותך ואז זה יצור בעיה של אמינות בינך ובין החנות בהצלחה זה הפיתרון היחיד.

באיזה אופניים מדובר? ואילו מעצורים?

אחרי שתענה יש לי מה לומר לך. כי גם אני סובל מהתופעה כבר למעלה מ850 קילומטר.

ofan sport

New member
חרי'קת בלמים

מניסיון היה לי מקרה דומה באופנים חדשים (הדראולים ) שאלתי "מומחים מחנויות ידועות נחשבות " כולם אמרו לי תנקה ,וכ"ו בסופו של עיניין. רק החלפת רפידות פתרה את הבעיה . תדרוש החלפה . משה

שונמים

New member
אני חושב אחרת

מניסיוני המועט, הוצאת הרפידות ושיופן ע"ג נייר זכוכית עדין (להסרת השיכבה הראשונית) בד"כ פותר את הבעיה. אמנם אינני מנוסה כקודמיי המלומדים אבל אין מה להפסיד לדעתי (ככל הנראה אם תלך לחנות זה מה שיעשו). לשיקולך. חג שמח.

למעלה