מעצבת פנים

מעצבת פנים

השתכנענו שמעצבת פנים יכולה לשדרג משמעותית את הבית. מה סדר הגודל של העסקת מעצבת לבית חדש של 200 מ"ר? הבנו שיש גם אפשרות של יעוץ לפי שעות- מה מחיר שעת יעוץ? מה המשעות של קירבה יזית בין מקום מגורנו לקום עבודתה של המעצבת? מחפשים המלצות למעצבת באזור אשקלון- נשמח להמלצות

תיקון שגיאות

מה המשמעות של קירבה פיזית בין מקום מגורינו למקום עבודתה של המעצבת

בינא

Member
המשמעות של קירבה פיזית של מעצבת פנים...

לבית אותו בונים היא הגעה כמעט יום-יומית לראות מה קורה, לדבר עם הקבלנים שהיא המליצה עליהם ולשנות משהו מהתכנון על חשבונכם... תחליטו אתם מה יותר חשוב: > העיצוב הפנימי ; > הקבלנים "שלה" שעושים מה שהיא אומרת להם ; > הסכום הכספי הנוסף אותו תשלמו לה ולאחר מכן על שינויים תוך כדי בצוע...; > ההגעה שלה לפקח על מה שבעלי המקצוע עושים, גם אם לא "שלה". ביעוץ לפי שעות לא תקבל עיצוב אבל תוציאו כסף... מחירי מעצבות הפנים ינוע בהתאמה לזאת שיש לה תואר אדריכלי והיא רשומה לבין הנדסאית אדריכלות שעושה את עבודתה כתוספת לחצי משרה אחרת... מה שחשוב לגבי עיצוב הפנים הוא למצוא את זאת שעשתה עיצובים לאחרים שאתם אוהבים ולכן חובה לבקש ממי שלא תפנו אליו, ממליצים וטלפונים כדי לבדוק זאת וגם איך היה לעבוד איתה וגם אם היו חריגות משמעותיות מהתקציב הראשוני... מומלץ לא לקחת מעצבת פנים מת"א והמרכז, כי המחיר אינו שווה את התוצאות בדרך-כלל. מומלץ לחפש מעצב/ת פנים צעיר/ה, אם רוצים עיצוב עכשוי, או מעצבת פנים עם ניסיון אם רוצים עיצוב פרקטי וגם בהתאמה לפנטזיות שלכם... במושב תימורים יש כמה מעצבות פנים. נסו לבדוק אותן.

daliak1234

New member
מעצב פנים ואדריכלית

סיימנו לבנות וילה מרתף + 2 קומות על שטח 210 מ"ר עיתוב מודרני ליוותה אותנו מעצב ואדריכלית מלכה אמיתית שמה נילי חביב 054-4605887

פיטנגו4

New member
תיקון של כמה מיתוסים על מעצבי פנים

כתבת כמה דברים שלא נכונים, לדעתי האישית: * יש אפילו בת"א כמה מעצבות מוכשרות. אי אפשר לפסול קבוצה שלמה שם אנשים רק בגלל מקום מגוריהם... יש מעצבות עם מחירים פלצניים גם בצפון. אני יכולה לשלוח אותך למישהי שלוקחת 900 ש"ח לשעת יעוץ וגרה בצפון. * תואר כאדריכל לא מבטיח מעצב טוב יותר ומוכשר יותר, זה מבטיח רק ידע. פעם חשבתי שזה מוכיח רצינות ויכולת העמקה. לאור כמה ניסינות במקרים שונים, אני כבר לא בטוחה שזה נכון * תחתית המדרגה, מבחינת השקעה בלימודים, זה לא הנדסאית אדריכלות. היא לפחות השקיעה 3 שנים בלימודים כולל פרוייקט גמר... תחתית המדרגה זה מי שלקח קורס של שבועיים בהומסטיילינג וקורא לעצמו "מעצב פנים". * חשוב התרגיל ולא הגיל. הראש זה מה שקובע. נתקלתי במעצבת מבוגרת שיוצרת עיצובים צעירים, ומעצבת שצעירה ממנה ב15 שנים שיוצרת עיצובים כבדים ומבוגרים, גם כשמבקשים ממנה משהו קל ואוורירי. זה גם באדריכלות ולא רק בעיצוב פנים. זאהה חדיד כבר ממש מבוגרת, אבל אי אפשר לאמר עליה שהיא מתכננת "מבוגר" נכון? * הכי חשוב זה לא רק הכשרון וההשכלה, אלא הרצון. ה"רעב" הפנימי למקצוע. יכולת ההתחברות עם הלקוח ועם הטעם שלו.

מילים כדורבות!

כל מה שכתבת קולע בול אני מעצבת מתל אביב עם הרבה רעב ואהבה גדולה למקצוע ועובדת במחירים הוגנים רחלי

מעצבת מאשקלון - אין ספק - רק " סאלי "

אין לי את הפרטים שלה , אבל היא מאוד מוכרת באשקלון לבעלה יש את העסק " דרך החלף " בהמשך של צנרת דרום .

תודה לכל המגיבים!

לא הייתי בפורום כמה ימים... והמלצות באזור קרית גת- בית שמש - יש למשהו?

למעלה