מעצבנת אחת!!!!!!!!!!

מעצבנת אחת!!!!!!!!!!

מה היא באה לחיים שלי... סתם להציק... חראית..

הייתי צריכה לרשום יותר..

לא מזמן אמא שלי נפטרה,ולאבא שלי יש חברה מעצבנת...

hartuvim

New member
ברוכה הבאה למועדון...../images/Emo201.gif

אמא שלי נפטרה מזמן (11 שנים) אבל אני זוכרת בהחלט את העניין של חברה מעצבנת, וכל נושא החברה בכלל כשהכל כ"כ טרי. גם היום זה לא קל, אבל אחרת. את מוזמנת לספר, תאמיני לי שתמצאי אוזן קשבת. ושוב-
שירה.

efratushb

New member
מור יקרה

ראשית ברוכה הבאה, הגעת לבית הנכון. כאן נוכל לשמוע אותך ולהגיב, לשלוח לך חיזוקים וחיבוקים(וירטואליים) אני בטוחה שהעיניין רגיש, בפרט שהסיפור שלך דיי טרי. תני לעצמך זמן לעיכול ונסי לשתף את אביך ברגשותייך. בכל אופן אנחנו פה בשבילך.

eshkolit32

New member
כמה מילים למור../images/Emo39.gif

מור: אני לא מכירה אותך, ולמען האמת אני די חדשה פה בתפוז. אבל הצלחתי להבין שאמא שלך נפטרה לא מזמן ושלאבא שלך יש חברה שלא ממש מוצאת חן בעינייך, אם לומר בעדינות. אני יכולה לספר לך שלפני 14 שנה אמא שלי נפטרה, ואבא שלי מצא לו חברה חדשה אחרי זמן יותר מדי קצר לטעמי. היתי בערך בגילך ולא יכולתי לסבול את הנוכחות שלה בבית שלי. אני רק יכולה לומר לך שחברה חכמה שהיתה לי אז אמרה לי : "יש לך איזשהו ספק שהיא תחליף את אמא שלך"? כלומר: אני מבינה את הסלידה שאת מרגישה כלפי החברה של אבא שלך. זה הכי טבעי בעולם. פשוט תזכרי שלא משנה מה יהיה וכמה זמן הם יהיו ביחד - היא בחיים לא תוכל לקחת את המקום של אמא שלך. מקווה שתרגישי טוב יותר.

ברוכה הבאה, אשכולית! ../images/Emo140.gif

טוב לראות אותך גם כאן, ברוכה הבאה! ולכולן זה הזמן להזכיר - למי שלא ראתה - שאשכולית פתחה פורום חדש בשם "יתומים" - שיש בו מקום לכל סוג של יתמות - גם כמובן סוגים שלא מכוסים בפורום שלנו מעצם הגדרתו. אז בהזדמנות זאת, שוב, שיהיה בהצלחה

eshkolit32

New member
ושוב תודה, סקאלי...

אני ארשה לעצמי לבוא לבקר אצלכן מפעם לפעם. איזה יופי שאפשר לשתף פעולה איתכן. חייבת לציין שאני מתרשמת לטובה בכל פעם שאני נכנסת לפורום הזה. תמשיכו כך....

למעלה