מעצבנים !!!

סמדי1234

New member
מעצבנים !!!

היה לי תור לניתוח ב 16/3 שזה שבוע הבא אתמול מיתקשרים אליי מבית החולים תל השומר שהם דוחים לי את הניתוח ל 6/4 אומנם זה לא הפרש כזה גדול .... אבל כבר אני מוכנה נפשית ופיזית לעבור כבר את הניתוח הם כאלה מרגיזים והכי מרגיז שאין לך שם עם מי לדבר
שאלתי אותה למה ????? כי יש להם מישהיא דחוףף לניתוח ומה אני עז ???? סורי היתי צריכה לפרוק

תגידי תודה שלפחות אמרו לך מראש

ולא שלחו אותך ביום הניתוח בחזרה הביתה...

זואילי

New member
מצטערת לשמוע

אבל ממקום של מי שהייתה בניתוח דחוף ובגללי ביטלו את כל הניתוחים באותו יום שנותחתי.... אני יכולה להבין גם אותם. אל תשכחי שזה בי"ח ציבורי, וככזה - דחיות צפויות מראש לנו הממתינות. עם כל כמה שזה מעצבן. אז כשאנחנו בציבורי, יש אילוצים שאל לנו לשכוח אותם. את יכולה להיות בטוחה שאותה דחופה מבוהלת עד עמקי נשמתה (יהיה הניתוח שלה אשר יהיה) כי האמיני לי שכשמודיעים לך אאוט אוף דה בלו שבעוד שבוע את מנותחת בניתוח דחוף (ובמקרה שלי, זה חירום אבל מתוכנן...) - אין לזה שום הכנה נפשית. את בכלל לא עז. כל עכבה לטובה. תהני מהזמן הנוסף ש"הרווחת".

סמדי1234

New member
תודה ,

זואלי יקירה שאלה לי ..... איזה מיקרים יש שמכניסים דחוף לניתוח ? כאילו מה הסיבה ? כאבים ? סתם שואלת בשביל לדעת .... תודה

זואילי

New member
יודעת על עצמי...

זה לא היה בגלל כאבים אלא בגלל שהייתי על סף חסימת מעיים ודי בסכנה. לא מנתחים שם רק מקרי אנדו. גם ניתוחים דחופים כמו חצוצרה שהתפוצצה/או לפני בגלל הריון חוץ רחמי, או תסביב שחלות, וכו'. פעם ראיתי ששלחו מהאישפוז יום בחורה אחרי שאיבה ישר למחלקה כי היא דיממה אחרי הפעולה - אז "הטיסו" אותה לשם. בטוח יש עוד כל מיני מקרים. אין לי מושג.

ר ו מ י ה

New member
אכן מעצבן וקשה נורא

אצלי זה קרה כאשר הגעתי לטרום ניתוח (דחייה של יותר משלושה חודשים). לצערי, די שכיח בבתי חולים ציבוריים

למעלה