מעצבן2...

*may*

New member
מעצבן2...

וסליחה מראש לפלוור שאני ממשיכה לה את ההודעה.. פשוט לא מצאתי שם אחר לזה... קרה לכם פעם שמישהו מתקשר ועד שאתם עונים- הוא מנתק?? כי זה קורה לי המוווווון בזמן האחרון וזה מעצבן נורא!! אתם לא יודעים כמה !! (או שכן?) לפני כמה ימים התקשרו אליי לחדר באמצע הלילה ועד שעניתי זה כבר התנתק... והתקשרו אלינו גם הביתה באחד הימים -גם כן באמצע הלילה- ועד שסוף סוף עניתי (כי תמיד מישהו רץ ועונה לפניי, לא משנה בשביל מי זה..) - שוב ניתקו.. והקטע הוא שהתקשרו אחר כך עוד כמה פעמים עד שהורדנו את השפורפרת.. וגם עכשיו זה קרה !!!! זה כ``כ כ``כ מעצבן.. ועוד שאני אחרי שעתיים (רצופות!) עם הפוסטמה הזאת.. המורה להיסטוריה.. ושעתיים איתה יכולות לשגע בן אדם נורמלי.. בעעעעעעעעעעע אני רק מקיאה מעצם המחשבה עליה.. בררררררר (צמרמורת) בקיצור - מי שמתקשר לאנשים באמצע הלילה ומנתק-דיייי עם זה !!!!! אתם מוכנים להסביר לי מה כ``כ כיף בזה..????? מעיין, שאם עוד פעם יתקשרו אליה וינתקו את הטלפון- היא..היא... לא יודעת מה היא תעשה... ואגב, היא שונאת לדבר על עצמה בגוף שלישי.. :) ביי לכם.. אני הולכת לי לקורס החייאה.. (4 שעות ?!?!) .. וויש מי לאק.. :)

כל הפורום ...

מדבר בגוף שלישי .. גלעד לא רוצה להדבק במחלה הזאת. לכן אתה תדבר בגוף שני גלעד ! תהיה מקורי ... אבל אתה נשמע גרוע ... אגב .. גם אתה שונא את זה ! שלשום בלילה היה לך כל כמה שניות טלפון וניתקו ... עד השעה 3:30 בערך .. וכל פעם שעשית כוכבית 42 גילית שעשו חסימה .. עד שאבא שלך גילה שזה מישהו עם מודם שמנסה להתחבר לטלפון שלך ..

*may*

New member
מכל ההודעה..

חח מכל ההודעה דווקא לזה נתפסת?? :) לא אני לא במד``א, פשוט עשו לנו קורס בגלל מקרה שקרה לפני חודש בערך ולא רצו שהוא יחזור.. עזוב סיבוך..

AirOHead

New member
חחח כנראה

לא יודעת אני קוראת ומגיבה לפעמים... ודרך אגב אני בת

למעלה