מעצבן..

deja vu 23

New member
מעצבן..

התקבלתי לפני שבוע לעבודה ב"פלאפון" ואני צריך לחכות עד שיתחיל הקורס ביום רביעי. שישלמו על השבוע המתנה הזה..

אכן מעצבן

ומעצבן גם שעל הזמן של המיונים לא משלמים, ככה שבהרבה מקרים אנשים מבזבזים יום ויותר על מרכזי הערכה ובסוף נאלצים להמשיך לחיפוש עבודה חדשה, אבל אלו החיים...

tenen

New member
בנוגע לימי מיונים

לשום מקום עבודה רציני לא היה מפריע לשלם על הימים האלו בהנחה וזה היה ריאלי, אבל זה לא ריאלי מהסיבה הבאה. נגיד ואת מובטלת כבר חודש, מה יהיה איכפת לך ללכת סתם למיונים למקומות שאת לא רוצה לעבוד בהם? הרי ליפול בכוונה במיון אפשר ואם משלמים לך על זה הרי זה עדיף על דמי אבטלה :) זה יעודד אנשים לגשת סתם לימי מיונים שגם כך עולים הון עתק לחברות וזה רק יגביר את עלות הימים האלו ומי שישלם על כך בסוף הם אותם אלו שכן רוצים לעבוד ויקבלו שקל פחות בחודשים הראשונים כדי לשלם את הימי מיונים האלו...

RReuTT

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה שאני חושבת שאם בן אדם רוצה באמת לעבוד הוא צריך להתאמץ קצת בשביל זה אפילו אם לא משלמים בהתחלה. גם במלצרות בדרך כלל לא משלמים על התלמדות בימים ראשונים, אבל לפחות נותנים לך צ'אנס להוכיח את עצמך. אז בן אדם צריך להגיד תודה על זה שנותנים לו צ'אנס להתפרנס בכבוד כי יש עוד מיליון כמוהו.

tenen

New member
למה שישלמו על המתנה?

אתה יכול לעבוד במקום אחר בינתיים.

דיקלוש99

New member
דוחים בדרכ כשלא מגייסים מספיק אנשים

לקורס.. לוקחים בחשבון שזה יכול להיות בעייתי מבחינת אלה שמחכים אבל אין מה לעשות, הרי לא ישלמו לך על זה שאתה עדיין לא עובד...

Mi Sh Mi Sh

New member
אצלנו היה סיפור אחר בפלאפון.

הקורס היה אמור להתחיל 3 שבועות אחרי שהתקבלתי. דחו את זה בשבוע ושילמו לנו על חלק. החשיבה שזו באמת לא הבעיה שלנו כי היינו אמורים להתחיל היא נכונה, אבל מי אמר שברגע שהתקבלת הקורס מתחיל? צר לי, אבל יש תאריכים ספציפיים לפתיחת קורסים.

למעלה