מעצבן!!!!!!!!!!!

מאמאתוש

New member
מעצבן!!!!!!!!!!!

שלום, אני לא נכה, אבל נשואה לנכה,ורוצה לספר משהו שמרתיח אותי ונראה לי שלא מעניין אף אחד מלבד מי שנכה... יש לנו תינוק בן שנה, רציתי לרשום אותו לגן של נעמת. שאלו אותי על משכורות ואמרתי שאני עובדת ובעלי לא. אמרו לי שאצטרך לשלם מלא. "ככה מעודדים אנשים לצאת לעבודה". אמרתי: הוא נכה קטוע רגל, שאלו אם מקבל קצבה, אמרתי :לא" היא שאלה: "חותם בלישכה?" אמרתי :"לא" אנחנו מתפרנסים מהעבודה שלי. אז התשובה היתה: אם יש לו "רק" 51 אחוזי נכות אז לא מגיעה לכם הנחה. "רק"!!!!!!!!!!!! היא לא מבינה שביטוח לאומי לא בהכרח עוזר למי שצריך, ואם אתה לא שחקן אז קשה מאוד לקבל מהם את הקצבה או את אחוזי הנכות. כי נכות נפשית ממש קשה להוכיח שבאה בעקבות תאונה וקטיעת רגל זה לא מספיק כדי שאדם יקבל עזרה. אוי סליחה על האורך הייתי חייבת להוציא קיטור....

אוישש../images/Emo46.gif

אולי תנסי בגן אחר של נעמת. למה אתם לא מקבלים קצבה או משהו מבט"ל? נכות נפשית זו באמת בעיה קשה להוכיח למי שסובל וקל לפברק מי שיודע להציג,לכן הרבה עובדים עליהם בזה, ומי שסובל באמת מנכות נפשית-סובל מהרמאים. יש לו אפשרות לחתום בלשכה? עד איפה הקטיעה שלו? בהצלחה

מאמאתוש

New member
תודה על ההתייחסות

הוא לא מקבל קצבה כי אחרי שהוחלט בבימ"ש שיקבל קצבה-הם הורידו את אחוזי הנכות שלו ל51 פנינו לעו"ד של ארגון הנכיםוהוא אמר שהם עשו תרגיל מלוכלך אבל חוקי...נפשית-הוא לא מוכן לנסות אפילו לתבוע, הוא כל כך מיואש מהם.הקטיעה היא מתחת לברך אבל גם הרגל השניה משוקמת כמעט וקטעו אותה אך היא ניצלה בעזרת פלטינות.אני לא חושבת שהוא יכול לחתום כי המון שנים שהוא יושב בבית-משהו כמו עשר, עד עכשיו הסתדרנו עם זה אבל כשיש ילד זה לא כל כך פשוט ואני לא רוצה שהבן שלי ירגיש שיש איזה מחסור בחיים שלו כתוצאה מכך שאבא נכה-אני בבעיה רצינית! כי כשמצבו הנפשי לא טוב הוא גם לא מנסה לטפל בעצמו...

תקשיבי מה תעשי...

1. תשלחי מכתב ללשכת הרווחה עם הסיפור.. אל תרגישי שזה לא בסדר כי זה חשוב ... 2. תשלחי את אותו המכתב למשרדי נעמ"ת... ותסבירי שבעלך לא עובד כי הוא אינו יכול לעבוד גופנית ולא כי הוא עצלן.. אם צריך תתרצי שהוא היה נהג טרקטור ועכשיו אסור לו לנהוג.. לא משנה מה.. תשקיעי בכתיבת הקטעים הריגשיים.. כמו " ואני לא רוצה שהבן שלי ירגיש שיש איזה מחסור בחיים שלו כתוצאה מכך שאבא נכה" אני נשואה לנכה שנפגע מפיגוע.. אם את רוצה אני יעזור לך לנסח מכתב.. אבל כדאי מאוד שאת תנסחי כי את מעורה בפרטים... את יכולה לשלוח לי מסר.. בהצלחה!

למעלה