מעצבן!!

sok777

New member
מעצבן!!

נכון זה מעצבן שב-FM שאתה מפסיד, נגיד שמובילים עליך 1-0 אז השעון רץ מהר ובקושי עוצר ואפילו אם תעשה FULL MATCH לא יהיו כ"כ הרבה איומים שלך אבל נניח שעושים בצורת KEY אז השעון רץ מהר וזה ועוצר אולי פעמיים מדקה 70 אם מובילים עליך ואם אתה מוביל השעון עוצר מלא פעמים שהאחרים יוכלו להשוות בדקות הסיום. זה לא רק אצלי וזה אני יודע, עוד חברים שלי אומרים שזה מעצבן. מה דעתכם על זה? ואגב, הבאג בליגה הישראלית פשוט מעצבן.
 

X Slider

New member
לא כל כך הבנתי את הקטע עם השעון

ואם אתה מתכוון לבאג של הזרים אז הוא תוקן ב-6.02
 

sok777

New member
אבל בקשר לבאג של הזרים..

שמעתי גם שהגירסאות המועדכנות עושות גם הרבה צרות. ואגב, איפה אפשר להוריד את עידכון הגירסה? ובקשר לשעון לא ניסחתי טוב אני אנסח מחדש: כאשר אתה נמצא עם קבוצה ומוביל בהפרש קטן, נגיד 1-0, אז למשל אתה עושה רק אירועי המשחק, זאת אומרת לא FULL MATCH אלא KEY אז המשחק יעצור להרבה אירועים מדקה 70 בערך, כאילו המשחק רוצה שישוו לך. זאת אומרת נותן הרבה זמן לשחק. אם ההפרש גדול נגיד 5-0 לך על המחשב אז הוא ירוץ יותר מהר כי לקבוצה השניה אין הרבה סיכוי אבל הוא עדיין יעצור לא מעט פעמים כדי שלפחות יכניסו שער אחד. במידה והמחשב מוביל עליך 1-0 מדקה ואתה משחק בצורה של אירועי המשחק, KEY, אז השעון לא יעצור הרבה לאירועים אלא ירוץ מהר לקראת הסיום, אפילו אם אתה מחליף למהלך מאוד התקפי שיצור לך מצבים. אני מקווה שעכשיו זה ברור.
 

bobby6killer

New member
צודק

בדקה 70 כשאני בפיגור אני מעלה ל3 חלוצים והרכב התקפי,ממשיך את המשחק ואין אירועים עד הסיום השעון רץ עד דקה 94,פעם זה עיצבן אותי יותר.
 
זה סתם פסיכולוגי...

ה"שעון שנעצר" הם מצבי הבקעה. אם כשאתה בפיגור יש לך פחות מצבי הבקעה זה קשור ליכולת של הקבוצה שלך, וכנ"ל בקשר לאם אתה מוביל. אם אתה מוביל ולקבוצה השנייה יש יותר מדי מצבי הבקעה לדעתך, אולי כדאי שתשפר את ההגנה שלך או תורה לשחקנים שלך ללחוץ את היריב. בכל מקרה, אין פה שום באג או משהו כזה, זה הכל יכולת טקטית.
 

X Slider

New member
בדיוק...

בגלל שיש אירוע חשוב במשחק אזד השעון נעצר, לא בכלל שהשעור נעצר יהיה אירוע במשחק..
 
למעלה