מעצבן.....

מעצבן.....

אני לא פעיל שלכם,אבל תומך.אני עדיין לא בגיל של הצבעה,עוד שנה וחצי בערך. בכל מקרה,אני אמרתי לעצמי שחייבים שינוי בארץ,והוא לא יגיע מהליכוד או העבודה וכל אלה.האמנתי,ואני עדיין,שאתם מסוגלים לשנות.מעצבן אותי שאנשיפ פשוט תקועים על אותם מפלגות כל הזמן ולא מוכנים לנסות רגע ולהבין ולראות משהו אחר. אני מנסה לשנכע את ההורים שלי להצביע לכם.אז אבא שלי אומר:"הם לא מקבלים מספיק קולות,ההסברה שלהם לא מגיעה אלי,אני לא יודע מה המצב,מי האנשים..." אז אני אומר לו:שמע,אולי ההסברה שלהם לא מגיעה אלייך,אבל זה רק כי הם לא משתמשים בכסף שלך בשביל תעמולת בחירות.לא משתמשים בכסף של האזרחים ולא מוכרים לנו סיסמאות שכל העולם שמע כבר,וזה מחובתך להבין מי ומה הם(וזה לוקח 2 שניות בדיוק באינטרנט)אם אתה רוצה לשנות פה את מה שקורה. ואז מה אם הם לא מקבלים הרבה קולות בסקרים?אז הוא אומר:כי אז הקול שלי ילך לאיבוד.אז אני אמור לו:ושתצביע למפלגה עם הרבה קולות,הקול שלך ישנה את הסיפור?ואז הוא עונה"תראה,תשמע...."מתחמק.ואימא שלי אומרת:אני אצביע למה שתגיד לי.שזה לא מה שאני רוצה,אני רוצה שאנשים יבינו. אז מה הקטע בכל הסיפור הזה?שקלטתי שאנשים פשוט מקובעים והולכים עם העדר ולא מוכנים לנסות להבין רגע.וזה כואב לי שיש מפלגות שכן מגיע להם,אבל אנשיפ פה פשוט אטומים מדי.ואני רוצה להראות להם את האתר,אבל אין להם כוח וכו´ וכו´ וכו´..... בכל מקרה- אני אנסה לשנות את דעתם,ומאחל לכם הצלחה.

© Tweety ©

New member
בהצלחה!

ואם יש לך זמן תדפיס לאבא שלך את המצע שלנו מתוך אתר האינטרנט שלנו אולי זה יעזור לשכנע אותו. ואתה תמיד יכול לבוא לפעול אצלנו הבחירות עוד שבוע בדיוק ואנחנו זקוקים לאנשים. לגביה סקרים תגיד לאבא שלך שידבר איתך על אידיולוגיה ועל דרך ולא על מנטדים בסקרים יש טעות של 4.5% ככה שיש סיכוי טוב שנכנס לכנסת. זה לא טיול שנתי שאני אצא רק אם החברים שלי יצאו זה עתיד המדינה הזו שהולכת ומתפוררת לנו בין הידיים ועל העובדה שיש כאן אנשים שקמים וצועקים ומנסים לשנות צריך לברך ולתת להם את הגיבוי והכוח להגיע לכנסת כי מגיע להם יותר מכל אחד אחר. בהצלחה לך

אלדד27

New member
גם אם נניח לשניה שאתה צודק,

ובהצבעה למפלגה אחרת - נניח, מרצ - לא ישתנה פה כלום, עדיין הקול של אבא שלך לא יגיע לברוך מרזל - וזה הרבה, הרבה, הרבה יותר חשוב. עדיף שלא יהיה שינוי, מאשר יהיה שינוי לרעה. זה בטוח.

© Tweety ©

New member
אתה ולדבר עם קשר לנושא

לא הולך ביחד נכון? והטעון הזה לא עובד על אף אחד ממש לא. איזה חכם אתה לשבת מול המחשב ולטנף את הפורום כאן מה אני אגיד לך? תביא לפחות טעונים אחרים. הדלת שלה כניסה לפורום כבר חורקת מרוב הויכוחים הממוחזרים שיש כאן. כמו שאמר היום עופר אבן אתה יודע למי נתנה הנבואה?

אלדד27

New member
לשוטים ניתנה הנבואה, והנבואה היא

בינתיים רק שלך. אני מתבסס על המציאות. את היא זו שטוענת ש"נעבור את אחוז החסימה בגדול", ואילו אני - אני פשוט מתבסס על סקרים סטטיסטיים מוכחים שאחוז הטעות שלהם לא יעזור לכם.

© Tweety ©

New member
ואני רואה כמה תמיכה אנחנו מקבלים

ואני מדברת עם אנשים ומשכנעת אותם להצביע לנו. ככה שיש לי את כל הזכויות בעולם לחשוב מה שאני רוצה לא טוב לך אתה תמיד יכול לעזוב את הפורום.

אלדד27

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איך אומרים במחוזותינו... YOU´D WISH. אני לא מתכוון לעזוב את הפורום. יש לך את הזכות לחשוב מה שאת רוצה, זה פשוט לא הופך את המחשבות שלך לנכונות. וכמו שאמרת - את רק מדברת. בפועל הסקרים מוכיחים שאתם לא תיכנסו לכנסת. אבל זה לא ממש אכפת לי. מה שאכפת לי זה כל הקולות שאתם מפקירים. כל האנשים שאותם "שיכנעת" לעזוב את העבודה או את מרצ בעצם השתכנעו להצביע למפדל ולאיחוד הלאומי. אם הם היו יודעים את זה, ספק רב אם הם היו משתכנעים. חוץ מזה שהם חוזרים הביתה ורואים את הסקרים ואני בספק אם הם נשארים משוכנעים.

אלדד27

New member
עוד שישה ימים,

ואפילו סקר אחד לא מנבא לכם גם לא חצי מנדט.

למעלה