מעצבן

בת אל 7

New member
מיטלי, קראתי את שכתבת, וכמה דברים שכתבת

הביאו אותי להזכר למקרים דומים שקראו במשפחתי , ואת כוון מחשבתי בקשר לכך. כמה רחובות ממני גרה אחותי הבוגרת ממני ב10שנים היא חולה מאד ונעזרת בפיליפינית, אחות אחרת גרה ברג" ,מידי פעם היא באה לבקר את אחותי החולה אלי היא לא באה באותה הזדמנות, למרות שאנו ביחסים מצוינים. בתחילה כעסתי,,וחשבתי לעצמי היא נמצאת שני רחובות ממני לא יכלה לעלות גם אלי???? כאשר העמקתי לחשוב, הגעתי למסקנה שיותר חשוב שהיא תלך אליה מאשר אלי היא יותר זקוקה לתשומת לב מאשר אני שמתי את האגו בצד,,לעיתים כאשר היא באה אני גם הולכת לשם ונפגשות שלושתינו. היתי גם יכולה להתחיל לפשפש ולמצוא כל מיני דברים שהיא כן יכולה לבוא אלי באותו מעמד, אבל יותר חשוב לי היחד והאוירה הטובה, לעיתים כדאי לעשות מאזן של רוח והפסד, ולהתעלות מעל עצמינו לא תמיד משתלם להיות צודק, לעיתים כדאי להיות חכם. בקשר לזה שלא מספרים לך כלום, חישבי יכולות להיות המון סיבות לכך,,אולי לא רוצים להעציב אותך??? אולי מפחדים מהתגובה שלך??? אולי גם את לא מספרת להם??? אולי אתם לא מספיק קרובים??? כדאי לשפר את היחסים והתקשורת,,, וממילא היתר יסתדר, אני מקוה שאת לוקחת את דברי ברוח טובה כל טוב לך,

בת אל 7

New member
רציתי להוסיף דבר חשוב, לעיתים אנשים

אחרי ניתוח וביחוד ארוע מוחי משתנים,,ההתנהוגיות שלהם לא כתמול שלשום קחי זאת לתשומת ליבך,,,ובמצב הנ"ל אין מה לעשות,,רק לבוא לקראתו ולקבל את התנהגותו כתוצאה מהמחלה.

למעלה