מעצבן

m i t a l y

New member
מעצבן

כל פעם שאבא שלי מגיע לאזור שלי (אזור השפלה) מהצפון (ביתו) - מרחק יריקה - הוא לא טורח לבוא ולבקר אותי ואת נכדותיו. זו כבר הפעם השנייה ואני כועסת.

pf26

New member
איך הוא מספר לך שהוא באזור?

האם הוא מתקשר מראש, או כשהוא כבר באזור ואולי מחכה להזמנה רשמית, או שהוא מספר אחרי שכבר חזר הביתה? אני חשבת שאת צריכה לספר לו שאתם מחכים לראות אותו ומותר גם להגזים ולהגיד שהבנות/נכדות מתגעגעות ושואלות עליו. זה באמת מרגיז.

m i t a l y

New member
ניסיתי

הייתי אמורה לקבל משהו חשוב בדואר (חידוש רשיון נהיגה) והכתובת שזה אמור היה להגיע זו הכתובת הקודמת. מכיוון שידעתי שהם מגיעים לאזור השבוע, התקשרתי וביקשתי מאשתו ש"יקפיצו" אלי את הדואר. היום - הם הגיעו ב-10:00 בבוקר. התקשר אלי ב-14:00 בדיוק כשהקטנה שלי ביקשה ללכת לישון, ואמר שהם צריכים לחזור ב-16:00 ואם אנירוצה את הדואר, שאבוא... לצערי בדיוק באותו זמן לא יכולתי להגיע. ואז אני שואלת, למה לא היית יכול להתקשר כשהגעתם בבוקר? למה אתה לא יכול ללכת לקראתי ולהביא ליאת הדואר? (באמת שלא יכולתי...), לא ביקשתי שתבוא ו"תתנחל", אלא תבוא, תן חיבוק ונשיקה לבנות ותלך... בקשר לבנות, אמרתי לו כבר בפעם הראשונה שאני והבנות מצפות להם. הוא אמר שזה לא מסתדר ובכל זאת, לדעתי זה עניין של סדרי עדיפויות. זו כבר ה]עם השנייה שזה קורה... אנחנו גרים במרחק גיאוגרפי גדול של שעתיים נסיעה ואני חושבת שאם הוא במרחק 2 דקות נסיעה ממני, הוא יכול להטריח את עצמו ולבוא לפחות ולהגיד שלום. לא ביקשתי יותר.

גלבועא

New member
מיטלי

מה את מרוויחה מהכעס הזה? אבא שלי לא בא כי אף אחד לא לוקח אותו, אז אנחנו נוסעים אליו. מי שמפסיד בסופו של דבר זה הוא. מקסימום תתקשרי אליו ותגידי לו מה שאת מרגישה, מה את חושבת שהוא מפסיד והשאר זו החלטה שלו.

למעלה