מעצבן אותי

SoulDancer

New member
מעצבן אותי

ראיתי חדשות היום והייתה כתבה שממש עיצבנה אותי. שיפצו את המבנה של הכנסת... בסכום של 350 מיליון שקלים!!!!!!!!!!!!!!!! שיש חדש לרצפות בכללללל המבנה, שולחנות חדשים כסאות חדשים רמקולים ועוד מלא שטויות... עכשיו, מבנה שצריך שיפוצים? שפצו. אבל עם כל הכבוד, הכנסת לא הייתה במצב של שיפוצים בכאלה סכומים! מה? אין עוני במדינה? יש מספיק תקציב למבוגרי המדינה? ניצולי השואה? הח-י-נ-ו-ך? תנועות נוער? סל תרופות? [זו רשימה ארוכה..] לא יודעת, מעצבן אותי.......

Galla2

New member
את צודקת..זה ממש ממש מעצבן..

הסדר עדיפויות במדינה הזאת על הפנים..

מסכימה איתך.

הכנסת היא אומנם באמת איזשהו גוף יצוגי, שכן צריך להיראות טוב, מכובד, ואני בטוחה שצריך גם לשפץ אותו ולהשקיע בו. אבל הסכומים האלו ממש מגוזמים. מדברים שאין כסף במדינה... ומעניין מה הם עשו עם השולחנות והכסאות הישנים? אני בטוחה שלא תרמו. לצערי.

assafein

New member
כמה נכון ככה מעצבן../images/Emo45.gif

זה ידוע כבר הרבה זמן שאת רוב חברי הכנסת אפשר לזרוק לפח... הבעיה היא שרוב האנשים הטובים נרמסים בדרך או מתקלקלים... צריך משהו חזק מנטאלית שיצליח לרוץ עם הרעיונות שלו בלי לעשות שינויים מרחיקי לכת בדעתו(כמו אמיר פרץ ושות')... עד אז הביזבוז ימשיך, והאתימות תעלה בעור הרבה שלבים

SoulDancer

New member
נו..

ואולי נעשה משהו? לא יודעת.. תמיד מדברים על זה שיש לנו כוח.. בואו נצא אנחנו כמכבי צעיר נעשה קצת רעש לדאוג שעוד אנשים ישימו לב! שיהיה הרבה רעש! גם אם זה רק רעש! אולי זה ישפיע על מהשו קטנטן.... [ממש מציק לי הסיפור... ואני שמחה לראות שלעוד אנשים....]

ravidush4

New member
ממש חוצפה!

ואני באמת איתך.. תמיד אומרים לנו ללא הפסקה שיש לנו כוח בתור נוער, שי לנו קול והשפעה.. אז למה לא לקום ולעשות משו? לדעתי אנחנו צריכים, בתור בוגרי התנועה שהעניין הזה מקומם אותם [ואני בטוחה שאלה רובנו] לקום ולעשות מעשה, וכפי שאמרת- לעשות הרבה רעש, גם אם זה יהיה רק רעש, כי אי אפשר לדעת לאילו אוזניים הרעש הזה יגיע ואילו מהפכות ייגרמו בזכותו. עכשיו רק צריך לחשוב על דרך לנצל את הקול שלנו ואת הכוח שיש לנו בידיים.. כי הדברים הללו באמת מקוממים, כסף לשיפוצים יש, אבל כשיש מלחמה- כסף לתחמושת ולביטחון בעורף אין?! המדינה הזו איבדה כל טיפת הגיון..

SoulDancer

New member
כנסי למסנ' שלי...

[email protected] [הוא מכיתה ו' לא לצחוק!!!!!!!] ונתחיל לדבר.. נועה ואני כבר התחלנו לחשוב, ככל שיותר אנשים יהיו מעורבים אולי באמת יזוז משהו=)

../images/Emo45.gif

צריך לעשות משהו! שמי שלא שמע על זה- שישמע וידע! 350 מיליון שקלללל?!? כאילו שאין עוד דברים שצריך להשקיע בהם במדינה=\\

בושה למדינה!!

איך אף חבר כנסת לא קם ועשה משהו?!?!?!?! החברי כנסת האלה צריכים ניעור ומייד. היחידים שיכולים להעיר אותם אלו אנחנו, הנוער. מרתיח כל כך. מרגיז

noamsheron

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך. ועם כולכם.

ובינתיים אני מנסה לחשוב מה אפשר לעשות כדי להעיר עוד אנשים במדינה בקשר לעניין הזה, ובעיקר את הח"כים.. והרעיון היחיד שעולה לי לראש זה לעשות איזו תהלוכה+הפגנה מול הכנסת.../:

ravidush4

New member
נעם..

בדיוק על זה דיברנו כרגע אני ויסמין.. ואני נורא אשמח אם תקחי גם את חלק איתנו בהפצה של הרעיון אל הבוגרים... דברי איתי כבר בהזדמנות..:] רביד

yaelula94

New member
קצת באיחור אבל..

זה כל כך צודק כל מה שאתם אומרים! אין כסף במדינה הזאת להשקיע בדברים באמת חשובים משקיעים במשכן הכנסת. המצב של החינוך במדינה כל כך גרוע ומשקיעים בכנסת. המצב של הקשישים במדינה כל כך גרוע והם משקיעים בכנסת. אנשים חיים בתנאים נוראים ולא עושים עם זה כלום.

bergmanit

New member
אם כבר מעצבן אותי,

זה משהו בהתנהלות של המדינה ולפעמים גם התנועה הזאת. משהו מעצבן אותנו, אבל אנחנו רק נתלונן עליו, נבכה כמה קשה ולא טוב לנו, אבל, אין סיכוי שנעשה עם זה כלום. אם משהו מפריע לכם תעשו משהו נגד זה. זה בעצם החלק החשוב ביותר מהיותנו בוגרים בתנועת נוער, הכוח שלנו להשפיע כקבוצה ולשנות, לא להביא חניך אחד יותר או חניך אחד פחות לסניף (וחבל שההנהגה לא מבינה את זה).

bergmanit

New member
טוב נו עכשיו קראתי שאתם כן הולכים לעשות עם...

זה משהו. חיזקו ואימצו.

bergmanit

New member
עכשיו אני חושבת על זה ויצאתי סתם מטומטמת.

פעם הבאה אני אקרא את כל השירשור.

חחחח נעמה..

זה דווקא טוב שכתבת שלא עושים אם זה כלום.. כי בד"כ זה נכון. לפעמים מגדילים ראש ורוצים לעשות שינוי, והפעם זה קרה. אבל בד"כ זה לא קורה והמצב נשאר כמו שהוא, אז את צודקת.

מעדכנת ש..

כתבה נכתבה ע"י יסמין, רביד ואנוכי לאתר של מכבי. אז תעקבו, ותגיבו את דעתכם כשהיא תעלה.

למעלה