מעצבן אותי במיוחד

Maple Leaf

New member
מעצבן אותי במיוחד ../images/Emo46.gif

כל הפופ-אפס האלה מרגיזים כל השנה, אבל בשבוע שלפני ולנטיין זה כבר עובר כל גבול: כל קליק בזמן גלישה ברשת מביא איתו איזה שלושה-ארבעה פרסומות של אתרי דייטים בתשלום (יש המונים כאלה) - בחיי, זה יותר גרוע מהפופ-אפס האגרסיביים של אתרי סקס ! כאילו שלא מספיק תכניות טלויזיה של ולנטיין וסרטים דביקים בקולנוע שיוצאים בולנטיין, אז גם לגלוש בשקט כבר אי אפשר. מעניין אותי איזה מין פרופיל כבר אספו עלי בעזרת SpyWare כדי להסיק לגבי מצבי המשפחתי. תגידו, אנשים נשואים מקבלים גם את אותן פרסומות?

ליילה

New member
אני מסכימה שזה מעצבן במיוחד

אבל מה לעשות, שהודעות פופ אפס, הן לא ממש עם רגישות וטאקט ידועים, והם לא בודקים לדעתי מה מצבך האישי כדי להכניס את ההודעות האלו. ממה שאני יודעת, גם אנשים נשואים מקבלים הודעות על אתרי הכרויות, וגם רווקים מקבלים הודעות על מה כדאי לקנות לאישה בוולנטיין. אני יודעת דרך אגב שלכמה מהחברות פה בארה"ב יש תוכנות שחוסמות את הדברים האלו... כדאי אולי לברר. וסתם אנקדוטה לסיום, אני יודעת למשל שבפורום חתונות של תפוז הופיעה פרסומת של קופידון נדמה לי (כמו שהיא הופיעה בכל הפורומים, שם זה פשוט היה מצחיק...) משהו בסגנון שכל פעם שפתחו את הדף היה כתוב - את שם המשתמש, נגיד - ליילה, לא נמאס לך לישון באלכסון, או ליילה, היית רוצה להכיר את אהבת חייך... תודה שזה מבדר כשזה בפורום חתונות...

xrouge

New member
אני דווקא חושב שהפירסומות מכוונות

לקהל היעד. אליי לא מגיעות פרסומות על איזו מתנה לקנות לאהובתך, או איך לשרוף את הכסף בקזינו, אלא רק פטנטים איך להאריך את ה-

xrouge

New member
../images/Emo151.gifjudy, אני מבין מה את רומזת

אבל אני לא אוכל לספק את הסקרנות שלך - נראה לך שהייתי מוסר את מספר כרטיס האשראי לכנופית האיברים האלה? אגב, מה קורה עם הסרט?

judyr

New member
ת'סקרנות שלי.... המממ

לא הרבה יכולים פחחחח לגבי הסרט ובכן, בדיוק עכשיו קיבלתי טלפון מאלי מצנר יו"ר עמותת ל"ב והוא אמר שהסרט מ ע ו ל ה איזה אנחת רווחה הם אהבו וזה מה שחשוב... הוא ביקש רק אם אני יכולה לעשות גרסא נוספת של הסרט רק בעותק אחד עם "ליקוקי תחת" לחב' כספי ספנות שתרמה את השייט. הוא לא אוהב את זה הוא אוהב כמו שעשיתי אבל אתה יודע... ענייני יחצנות מה נקרא... אז אני אבדוק מה אני יכולה לעשות... נמצא איזה כמה קטעים בחומר גלם ונכניס פה ושם... ונוריד עותק אז זהו... בינתיים עסוקה בעבודה החדשה מנסה להבין מי מה מו... ומנסה לחשוב איך להפריח את השממה בפורום הזה... אולי יש לך רעיונות? מה אתה אומר?

xrouge

New member
את ואני נכבוש את הדממה,../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

נפריח את הנגב ונהפוך את הפורום ללאס וגאס של המזרח התיכון! אגב ליקוקים, אולי בינתיים תשימי כמה תמונות פרובוקטיביות מהסרט? אין כמו הצד הויזואלי להעלאת הרייטינג. ואם בענייני
עסקינן: ליידי א' הזמינה אותי לאופרה, הגיעה באיחור ואילצה אותי לברוח בהפסקה הראשונה מחמת נדנודי הטרוליות שלה. עם ליידי ב' ביליתי ב-"נון-דייט" במשך 5 שעות שבסיומן, כששאלתי אותה "האם נתראה שוב?" היא ענתה: "מה אתה חושב?". אח"כ התקשרה להגיד איזה ידידים נפלאים נוכל להיות. אז מה את אומרת, שווה סרטון? רוצה לקנות את הזכויות ל
?

judyr

New member
תמונות פרובוקטיביות???

אתה מתבלבל בסרטים... זה לא הסרט הכחול.... פחחחחח כל הכבוד לך על הבליינד דייטים... לי אין את האוצץ לכך... אף פעם לא היה...

judyr

New member
לא נכון ולא נכון...

ועוד מילה אני מרימה טלפון לאמא ומגלה לה

ליילה

New member
או ג'וד, איזה כיף סוף סוף רואים

משהו מהסרט המדובר... למרות שזה ממש לא מספק, ואני מצפה לעותק על שולחני ברגע שאגיע לארץ...

ליילה

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה לא מספרים לי

שום דבר... קצת יותר פרטים הלו... ודרך אגב, לגבי בליינד דייטים, אני רוצה להגיד שזה אחלה דבר. גם לי בהתחלה לא היה אומץ, אבל יש בזה משהו מדליק, החוויה של המתח שלפני, של להכיר בן אדם חדש לגמרי מהתחלה. נכון שזה המון פעמים מבאס ולא מצליח, אבל דווקא בעיני זה שווה את הפעם אחת שזה מצליח על כל 10 כשלונות טוטאלים, ו 5 פגישות נחמדות אך לא יותר מזה...

ilyaniv

New member
פתרון לדוגמא

תוכנה חינם עם אפשרות לחסימת פופ-אפס ופרסומות

למעלה