מענק שחרור

מענק שחרור

שלום רב לכולם ! חודש שעבר השתחררתי סופסוף
נכנסתי לאתר של "היחידה להכוונת חיילים משוחררים" וראיתי כמה כסף אני אמורה לקבל פיקדון, אממה? החודש נכנס לחשבוני הפיקדון אך פחות כ1100 ש"ח ממה שכתוב באתר. האם הפיקדון מגיע ב2 תשלומים? יכול להיות שהם טעו? לאן עלי לפנות? תודה על כל עזרה

DoubleD

New member
נראה לי שאת מתבלבלת..

קודם כל מזלטוב, עכשיו נסי לעשות סדר בבלאגן.. יש "מענק שחרור" שמגיע לחשבון הבנק ב"עובר ושב" עד חודשיים לאחר השחרור... ויש "פיקדון אישי" שאת זכאית למשוך ממנו אך ורק למטרות מסויימות, אלא אם כן את מחכה 5 שנים ומושכת אותו במלואו לכל צורך שהוא. - את הסכום הזה לא תראי בעובר ושב, אין לך אפילו גישה אליו חוץ מבאתר של חיילים משוחררים- שמראה את הסכום שאת זכאית לו ודרך הבנק עצמו... הסכומים הנ"ל נקבעים על פי אופי השירות ותקופתו. בהצלחה

כן אני יודעת התכוונתי למענק, כפי שכתבתי

בכותרת. בטעות התבלבלתי וכתבתי בתוכן ההודעה "פיקדון" ולעניינינו - קיבלתי רק חלק מכספי המענק, למה זה? האם אני צריכה להתקשר (לאן?) או שהשאר יגיע אח"כ? תודה

shiridag

New member
תשובה...

תלוי בתאריך השחרור שלך. מחלקים את מענק השחרור במקרים בהם משתחררים סמוך ל15 בחודש. אני מניחה שהשתחררת כמה ימים לאחר מכן וחילקו לך את המענק ל-80% שקיבלת בחודש הקודם. 20% נוספים תקבלי בראשון למרץ. בד"כ אין צורך לפנות בנושא הזה, זה מסודר. לשאלות בנושאים האלה ניתן לפנות למדור התשלומים של צה"ל (כן, גם לאחר השחרור) 03-5699999 שלוחה 3. בהצלחה.

למעלה