מענק וחילוקו

הטRולית

New member
מממממממ... תמרמיררררר

כמה דברים חזרה: *זה לא משנה אם אתה צרפתי או לא, עוד בדיחה אחת, ואתה תעבור לצרפת, לרובע המוסלמי והאנטישמי שיעשו בך שפטים. *זה שאתה לא פוחד ממני, זו כבר טעות. שכחת מאיפה באתי?! *צוחק מי שצוחק אחרון.

Jan22

New member
טרולית

אני לא פוחד מאף אחד. אני מפחד רק מאלוהים. עופי להכין קפה !

הטRולית

New member
מהתחת שלך?!

אין שום בעיה. אבל אחריו אני אשלח לך את הכלב של השכנה שלי. הוא קצת מיוחם לאחרונה, אז קדימה בנסיעה, ארצה!!

Jan22

New member
אתם מבינים ,טרולית זה בנאדם

שתמיד יהיה לה משהו ''שנון'' לומר ,כמו הפוסל במומו פוסל ,או אין הנחתום מעיד על עיסתו וכל שאר אמירות הWANNA BE. טרולית ,מכירה בת יענה ? מכירה את העבודה שלה ? אז קדימה ,הראש לאדמה במטרה לאתר תולעים !

הטRולית

New member
עוגיפלצת, כנסי.

תקשיבי, אם הייתי קדוש (שגורל פלאפונו מוטל בידיי, אז שקול מילים) בטח הייתי עונה לך בכמה קללות עסיסיות. אם הייתי רייקו, הייתי שותקת מפחד החסימה (מי אמר "החננה של הכיתה, שוכבת עם המורה לתנ"ך?). אבל אני אני, ואני עושה מה שבא לי. אז לכי חפשי את אלוהים כל סוף שבוע....

עוגייה

New member
יש לך בעייה רצינית

והיא שאת חושבת שאת מצחיקה בשיא הרצינות אני קוראת הודעות שלך ואני חושבת לעצמי: "מה היא רוצה?" תעבדי קצת על הקטע הזה

הטRולית

New member
אל תנסה לנתח אותי.

אל תחשוב שאתה חכם עד כדי כך. אתה לא. אתה סתם פריק מחשבים שאוכל תולעים. אז שָׁשְׁש.

Jan22

New member
מועדפת

נרשום את הכי פשוט שאפשר: אם קודם כל עובדים בעבודה שנחשבת מועדפת ,מפסיקים ,חותמים אבטלה ומנצלים את ה70 יום לחלוטין ,רק אז אפשר להמשיך לעבוד בעבודה מועדפת ולקבל את הסכום המלא שלה. נדגיש שאפשר לעבוד מינימום יום אחד בעבודה שנחשבת מועדפת ולהפסיק ,זה עדיין ייחשב ! *אם חותמים אבטלה ורק לאחר מכן מתחילים לעבוד מועדפת - תקבלי את הקיזוז של הימים שחתמת .פלוס מינוס תקבלי חצי מועדפת !

למעלה