מענין

ShLuMp

New member
מענין

סתם עינין אותי לדעת בני כמה אתם וכמה זמן אתם נוסעים אז אם בא לכם תכתבו...

ShLuMp

New member
אופס

שכחתי לכתוב עלי אני בן 15 וחצי ונוסע 5 חודשים

c h o o l a

New member
אני

16 וחצי הפסקתי חזרתי לסוע עכשיו אחרי תקופה שלא נסעתי משהו כמו חצי שנה או אפילו יותר . אני נוסע בשביל הכיף ובדרך כלל כבר אני נוסע רק בצופים בשבט אני נוסע קרוב ל 4 שנים וזהו

TIS

New member
ללא נושא

אני בן 14 נוסע חודשיים משהו כזה

rodney

New member
---->

קוראי לי איתי ואני אלכוהוליסט(זה נראה כמו קבוצת תמיכה לסקיטר הישראלי :) טוב לעניינינו..... 16 וחצי נוסע שנה וחצי עם הפסקות קצרות

rodney

New member
*קוראים*

פשששש הצלחתי לטעות על המילה הראשונה!!

קוראים לי אור

ואני נוסע שנה וחצי אבל אני מרגיש פיספוס של כמה שנים בגיל... אני בן 15 הלוואי שהייתי בן 11 או מהשהו כזה...

על עצמי

אם שאלתם אני די חדש בתחום בן 13 נוסע חודש וקצת הדבר היחיד שאני מצליח זה אולי ומדי פעם לנחות פליפ עם רגל אחת נוסע עם סקט של בירדהאוס-טוני הוק.

Nagasaky

New member
../images/Emo13.gif

קוראים לי דן ואני נוסע שנה ושלושה חודשים אני בן 15 התרגיל האחרון שלמדתי הוא nollie 360 flip

Nagasaky

New member
לגבי השתי השורות האחרונות

השתי שורות האחרונות מההודעה שלי לא צריכות לעניין אותכם כך לפחות אני משער , סליחה

ShLuMp

New member
פשוט

פשוט אל תגיבו ונמנע שיחה ארוכה ומיותרת על תרגילים זאת לא הייתה השאלה נאגאסקי... (*****כן בטח*****)

Nagasaky

New member
TO ShLuMp

הבנתי שזו לא היתה השאלה אבל אחרי שכבר רשמתי את ההודעה כי בדרך כלל שאני רואה את ההודעות שרשומות בפורום אני גם מסתכל על התגובות ולמשל ראיתי גם את " סקייטר חדש " רושם שהוא כמעט מצליח פליפ ולכן חשבתי שגם רושמים עוד משהוא בנוסף לגיל ולזמן שאתם נוסעים , אחרי ששלחתי כבר את ההודעה אז הבנתי שזה ביכלל לא מעניין אף אחד כי לא שאלו את זה סליחה

ShLuMp

New member
סבבה אחי

הכל בצחוק אל תקח ללב אם אני הייתי יודע נולי 360 פליפ הייתי כותב את זה בכל הפורום...

GALסקייט

New member
שלום ......................

אני בן 11 וחצי נוסע על סקייט שנה אני יודע לעשות אולי פופ שוביט קיקפליפ 180 אולי בק סייד 50-50 בורדסלייד

למעלה