מענין אותי לדעת

No¥a

New member
מענין אותי לדעת

איך אתם מגדירים אגדת רוק, מה אמן צריך לעשות בכדי להפוך לאגדה

melancholy man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

האמת אנחנו לא מגדירים, "אגדה" ובמיוחד "אגדה" שקשורה למוסיקה היא בהגדרה משהו סוביקטיבי ואנחנו לא מתעסקים בזה, מה שכן, הפורום קבע לעצמו "תחום פעילות" בשביל להבדיל אותו מפורומים אחרים שעוסקים ברוק ובשביל לייצג איזה מומצע של הטעם פה, ותחום הפעילות הזה הוגדר בתקנון הפורום: "פורום אגדות רוק נועד להוות במה לדיונים על רוק שנוצר בין השנים 1963 ל 1979, בעיקר בארה"ב, בריטניה וישראל, הפורום מוגדר כך מתוך מחשבה שיש קו המחבר את היצירה המוסיקאלית הפופלרית שנוצרה בשנים אלו וניתן להגדירה "כרוק" וכי יש קהילה מספיק גדולה "להחזיק" פורום שכזה שלא זוכה למענה על הצורך לשוחח על נושאים אלו בפורומים ג´אנריים, כללים או יחודיים ללהקות שונות. מטרתו המרכזית של הפורום הוא ליצור שיח תרבותי אודות המוסיקה של התקופה המוגדרת מתוך מטרה להרחיב הן בצדדים המוסיקאלים של היצרה והן בהשפעות תרבותיות של ועל היצירה המוסיקאלית, כאשר הדיונים יכולים לגלוש כמובן למקורות הרוק (בלוז, ג´אז מוסיקה קלאסית אתנית וכו´) ולהקשרים תרבותיים שאינם מוסיקאליים בהכרח, אולם למנהלי הפורום סמכות להחליט מתי גלישה זו רלוונטית ומתי לא ולשרשר לשרשור ה
במידת הצורך, בכל מקרה הודעות שקשורות למוסיקה או אפילו באופן חלקי לנושא הפורום לא ימחקו"
בלי (או עם) קשר, נשמח לשמוע מה את שומעת ואיזה מוסיקה את אוהבת.

No¥a

New member
אני אוהבת רוק,בעיקר ישראלי

וגם קצת מטאל באמנים אני שומעת את אביב גפן, מוניקה סקס, משינה, נירוונה, מטאליקה, שייגעצ, SUEDE, היהודים ועוד כל מיני..

Jflyaway

New member
גם אותי מענין לדעת

ולפעמים אני לא בטוח גם לגבי התהליך הזה לגבי עצמי. אני עדיין לא סגור על איך אמן הופך לאגדה בתודעה שלי...כנראה שהתהליך יותר אינטויטיבי מאשר רציונלי. ואני סקרן - איך את היית מגדירה את זה לגבי עצמך? ואגב: ברוכה הבאה..

No¥a

New member
אין לי ממש הגדרה

אבל אני מניחה שמי שהוא אגדה כנראה הוא עשה משו שעוד לא עשו לפניו ושהוא הביא משו חדש לתחום המוזיקה

Jflyaway

New member
אני מציע לך

לעיין בהמלצות בפורום שלנו, ולהתודע לאגדות ההסטוריות של הרוק. המוסיקה שנעשתה בין סוף שנות הששים לאמצע השבעים - היא במידה רבה נצחית.

Jflyaway

New member
נחמד, אך יש בעייה

"חשוב למות לפני 1980 "... אז - אין סיכוי - הא?

למעלה