מעניין! למי שתהה למה Dream On חזר ב-17... http://news.walla.co.il/?w=//978151
A Aeroguy New member 20/9/06 #1 מעניין! למי שתהה למה Dream On חזר ב-17... http://news.walla.co.il/?w=//978151
ב בָלבָל New member 20/9/06 #3 גדול!!!!!!!! אבל אבל איך ה..... הצליחה להיכנס מאחורי הקלעים אחחח אוי הקנאה
A Aeroguy New member 20/9/06 #4 דווקא כאן הקנאה היא לא במקום... ...את לא רוצה להיות בנסיבות שהביאו אותה אל מאחורי הקלעים...
A Aerosmith2006 New member 20/9/06 #9 יווו איך התרגשתי...../images/Emo176.gif על עצם התמיכה בישראל... גררר... תסלחו לי אבל גם אני חשה קנאה כלפיי אותה אחת שנכנסה מאחוריי הקלעים.. כמובן - אם נתעלם מין הנסיבות... ואיזה יופי
יווו איך התרגשתי...../images/Emo176.gif על עצם התמיכה בישראל... גררר... תסלחו לי אבל גם אני חשה קנאה כלפיי אותה אחת שנכנסה מאחוריי הקלעים.. כמובן - אם נתעלם מין הנסיבות... ואיזה יופי
E ErezLahat7 New member 20/9/06 #10 סטיבן הוא ../images/Emo47.gif מרגש ביותר, מכאן , מתאים לציין שהייתי רוצה לשנה החדשה 2 דברים : 1- שאהוד גולדווסר וכל יתר החטופים יחזרו סוף סוף הביתה בשלום, בריאים ושלמים. 2- שאירוסמית יחזרו להופיע בארץ. _______________________
סטיבן הוא ../images/Emo47.gif מרגש ביותר, מכאן , מתאים לציין שהייתי רוצה לשנה החדשה 2 דברים : 1- שאהוד גולדווסר וכל יתר החטופים יחזרו סוף סוף הביתה בשלום, בריאים ושלמים. 2- שאירוסמית יחזרו להופיע בארץ. _______________________
A AeroTom New member 20/9/06 #12 כל הכבוד לסטיבן והלהקה סטיבן תמיד היה נדיב ואמיתי בכל הנוגע לאירועים אנושיים שפנו אליו. תמיד יפה לשמוע על דברים כאלה.
כל הכבוד לסטיבן והלהקה סטיבן תמיד היה נדיב ואמיתי בכל הנוגע לאירועים אנושיים שפנו אליו. תמיד יפה לשמוע על דברים כאלה.
S SaintJohn New member 20/9/06 #15 כל הכבוד לסטיבן והלהקה!../images/Emo47.gif ממש יפה מצידם לגלות אכפתיות לדברים חשובים שכאלה, כל הכבוד להם על הבעת הסולידריות. זה אכן לדעתי המקום המתאים להביע תקווה לשובם המהיר של החטופים.
כל הכבוד לסטיבן והלהקה!../images/Emo47.gif ממש יפה מצידם לגלות אכפתיות לדברים חשובים שכאלה, כל הכבוד להם על הבעת הסולידריות. זה אכן לדעתי המקום המתאים להביע תקווה לשובם המהיר של החטופים.
N ninelives99 New member 20/9/06 #17 אוי מעולה!!! שמחתי לקרוא את זה!!! אולי יש פה תקווה לעתיד טוב יותר...? אולי בכיוון אירופה באמת? מרגש מאוד לקרוא!
אוי מעולה!!! שמחתי לקרוא את זה!!! אולי יש פה תקווה לעתיד טוב יותר...? אולי בכיוון אירופה באמת? מרגש מאוד לקרוא!