מעניין

מעניין

העניין הזה אמניות הבמה וסדנאות תאטרון זה קורה באותה המדיה ומשתמש באותם מילים האם סדנאות התאטרון זה סוג של תראפיה ? או דרך ללימוד של עשיה מקצועית? כלומר מה הקשר של סדנאות תאטרון לתאטרון ? ( זה לא חייב לסתור ,,,,,) מהוא ברגע האולטימטבי בעולם הזה של ? שבוע התאטרונטו לפנינו תאטרון שכל כולו איש/ה אחד בתוך מצב

ככל שזה נוגע לי...

סדנאות התאטרון הן בהחלט סוג של תרפיה. התמכרתי לזה ואני ממשיכה בזה בעיקר בגלל השינויים המדהימים שהסדנאות מחוללות בי. מי היה מאמין, לפני 3 שנים שאני ככה ארשה לעצמי להשתולל, לדבר שטויות ולעשות שטויות? התחלתי כאמור להתעסק עם הדרמה והתאטרון לפני 3 שנים ונטע של היום היא לא אותה נטע של לפני 3 שנים וכן, בעיקר בזכות הסדנא. אני בעצם לא ממש יודעת מה ההבדל בין סדנאות תאטרון לבין תאטרון כעשיה מקצועית, כי אני מכירה את התחום רק מהפן החובבני (והתרפיסטי) שלו. אשמח כמובן לשמוע (או יותר נכון לקרוא) כאן עוד דעות בנושא.

גינגית1.

New member
זה מעניין אותי, נטע

הרבה אומרים לי שזה גורם לשינוי והנה את הזכרת את זה גם. את יכולה לפרט אולי? כלומר לתת דוגמא. ובוקר טוב לך

חופש, זה מה שזה נותן

אני מטבעי בחורה מאוד סגורה ומופנמת. ורק על הבמה יש לי הזדמנות להתבטא. כשדיברתי על השינוי שהתאטרון מחולל בי, התכוונתי לבטחון העצמי, לתחושת השחרור ולחופש שאני נותנת לעצמי. חופש לעשות דברים שמעולם לא חלמתי שאעז לעשות. מי היה מאמין, (לפני שהתחלתי עם התאטרון) שארשה לעצמי לצעוק או לדבר שטויות או לעשות דברים לא ממש מקובלים. התאטרון עשה לי את זה.

actress

New member
צודקת בהחלט.....

ובטח אם יהיו תמונות האנשים יוכלו לראות את ההופעות ולהבין עד כמה זה גורם הנאה גמורה שאפשר לעלות להציג ולהופיע :) נ.ב לא לשכוח להתקשר לרחל ולהזכיר לה את התמונות חחח...

למעלה